Gå til innhold

Sony Xperia Z3 - Sonys flaggskip høsten 2014


Glenn

Anbefalte innlegg

Er det noen som har brukt hodetelefonene (MDR-10C) som fulgte med de forhåndsbestilte Z3/Z3C? Jeg har ikke åpnet eska fordi jeg tenkte å selge dem, men jeg skulle hatt et headset for telefonsamtaler og lurer på om de fungerer bra til dette, dvs. god lyd i både mikrofon og hodetelefoner.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har jeg også blitt medlem av klubben "For oss som har fått baksiden sprekt" på min Z3 Compact. Den falt fra ca 30 cm ned i et tregulv, og jeg så sprekken først i dag. Blir sure 1000 kr på sjappa i Møllergata i Oslo (autorisert verksted). Nå skal jeg kjøpe meg cover asap etter å ha fått baksiden fikset.

Noen tips til bra covere? Ønsker noe tynt, og gjerne i feks sort skinn.

Kjøpte billig skvip fra mytrendyphone, de føltes dårlig, og så enda billigere ut. Endte opp med at jeg droppet de med en gang.

Endret av fflex
Lenke til kommentar

Noen som har prøvd å få reparert sprukket glass på garanti? Det er virkelig ingen som tar ansvar. Helt utrolig.

 

Hadde det samme skjedd med en iPhone hadde det blitt rabalder.

 

Gikk til Elkjøp Skøyen med min Z3 Compact i servicedesken. Sprukket glass på Sony tlf var ikke noe han hadde vært borti før, og henviste meg til en butikk som visstnok var sertifisert verksted for Sony (i møllergata). Det var dog feil, de hadde ingenting med Sony å gjøre. Det er klart at jeg ikke er den første som kommer med den saken til en såpass stor geskjeft som Elkjøp Skøyen.

 

Dersom du bor i Oslo eller i området; Mobilfixern og en butikk rett i nærheten fikser baksiden for henholdsvis 790 kr og 400 kr (det andre stedet jeg ikke kommer på i farten). Skandale, men jeg personlig orker ikke å sende inn tlf for å kanskje ende opp uten telefon i 2 uker og samtidig betale full pris. Enden på visen: kjøpte meg cover, og skal fikse baksiden så fort butikkene i Oslo får delene (baksiden) på lager. De ordner det på under timen.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

Synes at min Z3 Compact har en rimelig plastikk feel over seg kontra min IPhone 5S / 6 Plus. Heldigvis så langt har jeg ikke hatt noen sprekker i den, det skulle jo bare mangle egentlig.. den er jo ca 1 mnd gammel.. Nei, når iPhone blir vanntett.. gjett hvilken telefon jeg skal da ha?? ;)

Lenke til kommentar

Noen som har prøvd å få reparert sprukket glass på garanti? Det er virkelig ingen som tar ansvar. Helt utrolig.

 

Hadde det samme skjedd med en iPhone hadde det blitt rabalder.

 

Hei, jeg fikk reparert min Z3 compact på garanti når bakglasset sprakk etter 5 dager. Nå må det sies at den naturligvis var helt strøken, bortsett fra et langt sprekk i bakglasset. Telefonen var kjøpt hos Netcom, sendte den inn til Deltaservice. Så på loggen at de måtte få godkjent reklamasjon fra Sony før de reparerte den gratis for meg. Nå har jeg satt på beskyttelsesglass (tempered glass) både foran og bak slik at jeg kan bruke den som en "normal" telefon uten å måtte være redd for at den sprekker av ingenting.

Lenke til kommentar

Jaja, kan vel nå slenge meg på resten som mener at glasset bakpå ikke er helt ideelt.. Trodde jeg så noen hår bakpå telefonen, men etter gårsdagens tur i gulvet var det endelig nok og glasset bakpå har sprekker.

Så skal det sies at telefonen har vært en haug av ganger i bakken, både fra 20 og fra 50cm og på forskjellige underlag. Så dette er ikke en av de "telefonen bare lå der" tilfellene, men litt røff bruk tåler den vel ikke :)

 

Det positive er dog at trykktesten antyder at telefonen fortsatt er tett!

 

Hvorfor har Google enda ikke klart å få til noe slikt? De har jo råd til å ansette bedre programmerere...

VIL de ikke? Hvorfor ikke?

Mener det kommer med 5.0?

"Hvorfor ikke" blir mer spekulasjoner fra min side - at de vil dytte brukerne mer mot skyen er en grunn jeg kan se for meg.

Endret av Sleggefett
Lenke til kommentar

Sony-dekselet med vindu til Z3C er noe møkk. Hva har de tenkt på når de utviklet dette? Anbefales ikke. Lukkemekanismen med en knapp på baksiden gjør at mobilen ligger dårlig på et bord, og det ser jævlig ut. Man fester mobilen ved å klistre(!) den fast... Hva om jeg vil bruke et annet deksel en gang iblant, da.. Er også umulig å holde telefonen på en behagelig måte... Nei, nå er jeg oppgitt.

 

Selve mobilen er jeg glad i, da.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...