Gå til innhold

Er det mulig at Viggo Kristiansen ble uskyldig dømt?


Anbefalte innlegg

Leiferen skrev (4 minutter siden):

Samtidig som JHA sa at han og VK var langt utenfor dekningsområdet. Det betyr i så tilfelle at du avviser JHAs forklaring.

Forstår ikkje kva som er vanskelig her. At mobilen må ha hatt dekning når meldinger blei sendt og mottatt er vel inneforstått? 

At detaljene rundt tidspunktene er uklare, er jo allerede kjent....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-80wCWpIM
1 minute ago, Pallehysa said:

At eit vitne ikkje husker å ha sett nåke, er veeeeeldig mykje dårligere bevis, enn om eit vitne faktisk har sett nåke.

Er det bare 1 vitne? 

 

Lenke til kommentar
Leiferen skrev (10 minutter siden):

Der 80 vitner sier de ikke så noen sykkel. Sågar en som lånte sykkelen like før og som jogget og tøyde ut ved bommen da den spesielle sykkelen skal ha stått der. Ikke så veldig troverdig, nei. Og JHA fortalte ikke dette "uoppfordret". Han sa ingenting om det, før Telenor vitnet i retten og fortalte om mobilsporet. Da endret han forklaring og kom med dette tøvet med sykkelen og sykkelveska.

Kor kom dette fram i retten? Har du kilde?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM
5 minutes ago, Pallehysa said:

Er ikkje det eg skriver. Tror eg hopper fint over deg herfra...

Samtlige vitner sier de ikke har husket å ha sett sykkelen ved bommen, så jeg er usikker på hvorfor du bruker det som eksempel at det at en person ikke husker noe er tilnærmet irrelevant opp mot hvis han hadde husket å sett noe.

 

Lenke til kommentar

En perosn klarer fint å drepe 2 voksne alene, så jeg ser ikke hvorfor det skal være tvilsomt at en person klarer å drepe 2 barn?  det er jo også veldig rart at det ikke er funnet noen spor etter VK, dersom han har voldtatt og drept 2 barn. 

Uansett, så er VK et monster, fordi han har begått overgrep, og må gjerne sitte inne for min del, men han er altså dømt for 2 drap, uten beviser, og kun pga noe som kan være en røverhistorie fra en annen. 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Galaxyx32 skrev (6 minutter siden):

Tviler på at kun 1 person klarer voldta og drepe 2 jenter alene, så de var nok 2 om det. Viggo har visstnok også forgrepet seg på mindreårige før dette skjedde, så det sier litt om typen.

Det er jo en tvil det er minimalt hold i.

Det er jo snakk om 2 små jenter og det finnes nok av eksempler hvor det har skjedd i verden, eksempelvis Chris Watt som drepte sine 2 barn og kone. 

Det faktum at begge barna i dette tilfelle er drept med samme metode har i tillegg vært et punkt som har blitt diskutert i retning av en drapsmann.

Lenke til kommentar

Det er en tøff avgjørelse, det viser at saken ikke har blitt ført på riktig måte, og at de feil som er begått sannsynligvis må svares for. Så får man virkelig håpe man får en ordentlig avslutning nå, og at fakta kommer på bordet slik at denne saken kan bli ferdig en gang for alle. 

Jeg tror fremdeles ikke man får endelige svar før enten VK inrømmer skyld, eller JHA endrer sin forklaring. 

det viktigste er at man innrømmer at dommen kommer på feil premisser, og det er positivt mtp den generelle rettsikkerheten. det bør bevises over enhver rimelig tvil at man er skyldig, for å bli dømt. 

Lenke til kommentar
sedsberg skrev (8 minutter siden):

Hvis de trodde det var en mulighet for at han kunne blitt frikjent ville de fortsatt å nekte gjennopptagelse.

Tviler på dei er så kyniske og lovløse. Er meir nærliggende at dei finner DNA beviset som blei ført i retten kanskje ikkje skulle ha blitt det, og eventuelt at dei meinte mobil beviset burde fått større tyngde.

Lenke til kommentar
  • Gjest låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...