Gå til innhold

Psykologi UIO


Bluehorse

Anbefalte innlegg

God kveld

 

Jeg ser på muligheten ved å ta to fag i halvåret fra VGS ved siden av 100% stilling i en femårsperiode for så å søke profesjonsstudiet i psykologi ved UIO som i dag ligge rundt en 65 poeng. Da vil jeg være 30 år, noe som virker litt sent så jeg vil gjerne ha noen tanker fra andre. Jeg har allerede mastergrad i økonomifag, men har 5 års støtte igjen fra Lånekassen. Jeg ser for meg en stegvis prosess lik denne, som ikke belaster for mye og jeg kan konsentrere meg om to fag i semesteret. Årsstudiumet i psyk. er ikke aktuelt, så jeg lurer på hvilke tanker dere har. Med en pensjonsalder på 67 i mente tenker jeg hvorfor ikke gå for dette og hvem bryr seg om 6 år med tapt inntekt, jeg gjør dette for interessens skyld og ikke pengene. Hva tenker dere?

Takk for innspill

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Snittalderen på psykologi profesjon er nok høyere enn du forestiller deg. Som 24-åring vil du være relativt ung. De aller fleste er i 20-årene, men det er både 30-åringer, 40-åringer og sikkert 50-åringer som går på dette studiet.

 

Ja, du har mange år foran deg i et trygt, interessant og givende yrke. Pensjonsalderen på 67 er for "de andre". Dette er et fritt yrke, du kan allerede i dag jobbe til 75 år, og det jobbes for å heve grensen til 80 år. Med de fremskritt verden gjør de neste 50 år, kommer du nok til å føle deg som en ungdom når den tid kommer.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...