Gå til innhold

Utforsk en mystisk skyggeverden i nytt spill fra BioWare


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har spillutviklere fått vite at Valve lager Left for Dead 3, siden alle pumper ut sånne spill nå?

Det handler nok om å se hva folk vil ha. Markedet var oversvømt av FPSer en stund, før folk begynte å gå lei. Dermed fikk vi en stor oppblomstring av MMORPGer, men det ble for mange av dem også etterhvert. Vi ser det for eksempel lett ved at selv Wildstar sliter, og er endt opp som bare neste i en lang rekke av "det neste store". En god grunn er at folk gikk over til MOBA-spill. Det igjen fikk det markedet til å bli oversvømt rimelig kjapt, så nå leter utviklere etter neste store sjanger. Så her sitter vi med L4D-kloner på rekke og rad. I første omgang bare Evolve, dette fra Bioware og Fable hva-det-nå-heter, men flere kommer garantert snart.

Lenke til kommentar

Det handler om hva folk vil ha og hva det koster å lage det. BioWare sine store titler har store produksjonskostnader, og på tross av massiv suksess så er det press for å lage noe billigere, men å forsøke å selge det som et BioWare rollespill.

 

Det lages på langt nær nok avanserte, historiedrevne rollespill med stemmeskuespill, mange valgmuligheter og en manuelt designet spillverden. Disse er i fåtall blant billigere sjangre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...