Gå til innhold

Emirates Cup 2014 kamptråd


Dapper Chap

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg driter i resultatet, det viktigste er å se hvordan vi har spilt idag. Og jeg synes at det er besynderlig å se på idag, samme problem og svakheter som vi hadde ifjor.

 

 

Forøvrig med spillere som Arteta, Cazorla, Wilshere og Giroud så spiller vi så vanvittig sakte/overkomplisert kontra i går når vi spilte med Flamini som anker og med Campbell + Chambo på kantene og Sanogo på topp.

 

 

Jeg synes at Stefan_B beskriver problemet vårt ganske godt. Og det kan vi ikke fortsette med til sesongen. Da sliter vi ass.

Lenke til kommentar

Vi må nok satse på hurtighet og ikke slikt treigt spill som vi hadde i første omgang. Det ble fort raskere når Giroud ble skiftet ut. Greit han hadde en fin start på forrige sesong men det er direkte smertelig å se på han. Det han viser utpå matta kan ikke rettferdiggjøres med at han spilte nesten hver kamp for oss forrige sesong og er utslitt. Det er lite positivt man kan si om han annet enn en fin passningsfot til tider. Alt for treig og klønete.

Lenke til kommentar

Enig med Adrax for en gangs skyld. Debuchy gjorde ingenting feil, og var solid defensivt. Våres beste sammen med Chambers og Oxlade-Chamberlain synes jeg. Minnet meg om Sagna. God posisjonering og var god på hodet, har litt å gå på fremover, men så var hele laget labert fremover på banen idag. Elsket den taklingen hans som hindret Monaco fra å bli 1 mot 1 mot keeper.

Lenke til kommentar

 

 

Jepp, vi hadde vunnet cupen om dommeren klarte å gjøre jobben sin, men du vet hvordan PL dommere er.

Vant vi ikke uansett?

 

 

 

Valencia vant med 9 poeng. Vi hadde 8.

 

 

Nettopp. Tenkte ikke så langt :p Trodde et øyeblikk det var Monaco som tok den

 

Ekstremt skuffet over hva vi presterte fremover. Gikk så utrolig sakte og vil ikke påstå at det hjalp noe særlig med Sanchez.

 

Klarer ikke helt å peke på hva symptomet er. Er det Giroud? Arteta? Hele midtbanen? Cazorla? Vi får til så utrolig lite fremover når vi spiller slik og slik spilte vi i store deler av forrige sesong. Dødskjipt å se på rett og slett.

 

Kan vi skylde på rustne spillere? Men hvorfor var ikke da f.eks Campbell like rusten?

 

Vi kan trøste oss med at Wenger er enig i at vi var ræva i hvert fall, men han skylder på at vi spilte kamp dagen før og ikke var klare.

 

1 uke til seriestart. Mye å gjøre.

Endret av Benbjo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...