Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lett å komme flere ganger på rad? for gutter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke bare å fortsette med en gang. Det gjør litt vondt skal jeg fortelle deg å skal begynne på'n igjen, med en gang. Trenger 10-15 minutters pause (MINST). Og vi gutter blir ekstremt trøtte etter første akt er ferdig, så det er ikke bare bare å skal begynne på nytt igjen :/


Anonymous poster hash: 4d481...c41



Anonymous poster hash: 4d481...c41
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg får vondt i balla og kuken hvis jeg kommer 2 gang eller mer på under en time eller noe. Kanskje 3 timer også.

 

 

Når jeg har kommet første gangen så forsvinner kåtheten helt og lysten på sex forsvinner helt.

 

Imponerende hvis en gutt greier å sperme flere ganger under èn økt. Da må han ha store baller med mye sæd, for å få utløsning når man ikke har mer igjen i balla er jævlig vondt.



Anonymous poster hash: 617ae...603
Lenke til kommentar

 

Så det vil si det er sjeldent at det hender? Lå med en som fortsatte med en gang han hadde komt, etter en liten stund (uten pause) kom han da enda en gang, og fortsatte enda en liten stund etter det før han ikke klarte mer. Vil det da si det var godt jobba liksom?

 

Anonymous poster hash: f87ad...e9e

 

han har en litt ukonvensjonell stil kan man si, men for all del, det har hendt at jeg også har gjort det... 99% av gangene jeg har sex, så er det en pause imellom rundene. den trenger ikke være så forbanna lang nødvendigvis, men litt pause er det. har dog kjørt to på rappen og det funker jo forsåvidt

 

men altså, hvis du synes det var bra, så var det bra, hvis du ikke synes det var bra, så var det ikke det. "bra jobba" er en rar ting å spørre om det var, dere er unge skjønner jeg og han fyren sikkert veldig uerfaren men la nå hverandre prøve litt forskjellig så finner man ut hva man liker.

 

Anonymous poster hash: 3ef4a...9b0

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvor du får uerfaren fra - både jeg og han er erfaren, og vi er ikke "små" heller, 21 begge to. Men de jeg har pult før han har som oftest trengt pause etter første orgasmen, og da fordi de ikke har klart å fortsette på 10-15 min pga at det blir vondt. Og de som har fortsatt etter å ha kommet, har ikke klart å komme flere ganger på samme økten. Så at denne gutten her klarer å pule kontinuerlig i lang tid og komme 2 ganger med korte mellomrom, var da noe utenom det jeg er vant med, så da ville jeg undersøke litt.



Anonymous poster hash: f87ad...e9e
Lenke til kommentar

Med rett motivajon så funker det greit det. Måtte det være at han synes det var ærgelig å komme for tidlig, veldig kåt, eller bare veldig bestemt på å gi deg en solid runde. :p

 

Det blir en liten kneik å komme over, men etter ikke alt for mange sekundene går det bra. Derimot med betraktelig senket sensitivitet, som gjør at det trengs litt ekstra for å komme igjen. ;)

Endret av Andrull
Lenke til kommentar

Vel, på grunn av en misforståelse i ung alder, begynte jeg å tvinge meg til å fortsette etter første utløsning. Riktignok ubehagelig til å begynne med, men er en ferdighet man kan trene opp, og nå føler jeg meg ikke tilfreds før jeg har hatt 5-6 orgasmer, også når jeg gjør jobben selv. Riktignok forsvinner den såkalte sexlysten etter første gang, men fortsetter likevel for orgasmene.


Anonymous poster hash: 327d5...699



Anonymous poster hash: 327d5...699
Lenke til kommentar

 

Når dere har sex med en dame hvor vanlig er det at dere kommer først 1 gang, fortsetter med en gang og kommer enda en gang - på ca 15 min?

 

Anonymous poster hash: f87ad...e9e

 

Har gjordt dette selv, altså fortsette uten å stoppe, og vil ikke anbefale det. Man får ikke noe særlig ut av den andre gangen.

Lenke til kommentar

Så fremt du fortsetter umiddelbart og du er i god gang, så holder den stiv lenge nok til at du kommer deg over "kneika" . ;)

 

Selv om det garantert er forskjell på folk. :) Noen sliter til vanlig, andre sliter etter en del øl, mens andre igjen kan få en hard-on bare de ser noe som ligner på en vagina. :p

Endret av Andrull
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...