Gå til innhold

Fantasy Premier League 2014/2015


Maefteda

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har nå laget en nettside med det meste av FPL nyheter, skader, rykter etc.. Hadde vært kult hvis noen hadde tittet innom og gitt en tilbakemelding :) Startet som en ide for meg og noen kompiser, vår egen side hvor vi kan hente alle nyheter, i stedet for å søke på flere sider for info mens vi sitter på puben og ser kamp. Siden er derfor også responsiv, så jeg kan se på tlf.

 

www.leagueprediction.com

 

Jeg jobber også med en Prediction League for Champions League på den samme siden (derfor navnet også er league prediction) hvor man kan gjette resultat for hver kamp og få poeng, og spille mot hverandre på et leaderboard.

Men må bare vente på trekningen blir ferdig, så jeg kan legge inn all informasjon og kampoppsett. Hadde en i vm også som ble veldig morsomt :)

Tenkte dette var riktig tråd å putte dette i, da de fleste her er intr i fantasy football ;)

Ha en fin dag videre folkens!

Endret av Defman
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hmmmm... skal jeg velge Couthino eller Markovic til neste kamp? Bra innhopp av Marko mot City, mens Couthino hadde en dårlig dag. Likevel er kanskje sannsynligheten stor for at Couthinio starter.

 

Edit: Gikk for det noe usikkre kortet Markovic.

 

 

 

post-160026-0-17969500-1409166237_thumb.jpg

Endret av magb
Lenke til kommentar

Noen som har noen innspill på laget? Har havna så langt bak allerede at jeg har brukt wild card...

 

attachicon.gifScreenshot_2014-08-27-19-13-28.png

 

Ser bra ut det. Hadde muligens byttet ut Azpilicueta, tror det vil bli litt rulleringer der. Dier også er gambling IMO. De signerte jo en ny stopper(?) i dag, samt Walker og Chiriches er snart tilbake. 5.1 for et så usikkert kort i forsvar er litt mye, syns jeg da. Midtbanen og spissene er helt ok. Naismith vil nok også bli rullert på, Barkley og Eto'o kommer inn der etc. Samme med Chadli, men nå putta jo han 2 sist kamp. Sigurdsson er bankers. Ramsey og Fabregas også, selv om jeg muligens ville vurdert Silva over Fabregas (har Fabregas selv over Silva men vurderer å bytte).

 

Men sånt er jo veldig subjektivt. Jeg ville nok gjort litt endringer da jeg syns det er litt for mye usikre kort der, og det er noe herk å få bytta uten å ta hits senere.

Lenke til kommentar

Det er ofte veldig fristende å prøve og være forut for systemet, men jeg har gang på gang opplevd at det er langt tryggere å være reaksjonær. Bytter bør gjøres som følge av at en spiller har blitt satt ut av laget, ikke fordi at man tror at noe kommer til å skje. Azpi/Dier/Jovetic bør holdes inne i laget enn så lenge.

 

Fokusér på de spillerne som ikke gir uttelling i dag i stedet for å gjøre bytter der hvor man allerede har suksess.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...