Gå til innhold

Nokia Lumia 930 tråden


Anbefalte innlegg

Hvordan er telefonen med høretelefoner. Jeg vurderer å bruke min 45 dager åpent kjøp på komplett for å få Nokia 930. Men jeg har så vanskeligheter for å finne noe konkret på hvordan lyden er ut av jack på denne.

Og er det noen som vet om den støtter OTG?

 

Winphone 8.1 støttet OTG. En kjapp googling virker og som det er tilfelle for 930. Så uten å ha prøvd det vil jeg tro det funker.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter reset, noen spesielle apper du har lagt til som kan være årsaken? Har du kun default install på telefon etter reset, så er det nok et eller annet som får det til å skje etter litt tid (varme f.eks).

etter reset igår har jeg hatt telefonen default idag. samme feilen kom da. bruker dere "tap to wake"

uten problemer? lurer på om problemet kom etter jeg skrudde det på, men husker ikke, det er iallefall ikke borte når jeg deaktiverer det nå.

Lenke til kommentar

men om ingen andre har opplevd noe slikt med sine 930, så er det jo åpenbart noe galt. jeg sender den inn imårn... blir dritt, og vente flere uker på å få den igjen, men det får vel gå.

står DOA på servicen, betyr det at de sender en ny, eller må jeg vente evigheter på at de feilsøker og reparere?

Lenke til kommentar

Jeg har INGEN problemer med skjermen, hverken flimmer eller lillaskjær.

Telefonen min blir varm når jeg kjører den hardt, men ikke forferdelig. Det har bedret seg etter 2 ukers bruk. Batteriet har også blitt vesentlig bedre etter 2 ukers bruk, nå holder den lett en hel dag med masse bruk.

Forøvrig rakk noen å legge inn, med Developer Preview aktivert på sin 930, en oppdatering til Windows Phone 8.1 før Microsoft satte oppdateringen på hold. De som rakk dette har merket en vesentlig nedgang i varmgang i telefonen, så det kan virke som at det er en softwarefeil som gjør telefonen veldig varm.

Derfor vil jeg tro at fix via oppdatering er på vei (får håpe det også gjelder lillaskjæret enkelte opplever) som hamler opp med at telefonen kjører så hardt at den blir varm. Når Microsoft igjen åpner for å laste ned oppdateringen med Developer Preview på min 930 vil jeg forsøke da.

Enn så lenge klarer jeg helt fint å leve med at den blir litt varm, da spesielt siden det er det eneste ankepunktet jeg har rett ut av boksen etter 2 ukers bruk. Regner med at Nokia/Microsoft har fått med seg problemet og holder på med en feilretting som gagner alle med problemer.

Hvorvidt fargefeilen er en softwarefeil eller hardwarefeil skal jeg ikke begi meg ut på, men når så mange kan stille ned fargen på skjermen fra nøytral til grønn under Innstillinger - skjerm, så misstenker iallefall jeg at det kan rettes opp med en fix snart. Derimot lysblødning i skjerm vil jeg tro er hardware relatert, at noen telefoner har fått en skjerm som ikke er helt god.

:)

Lenke til kommentar

Hvordan er telefonen med høretelefoner. Jeg vurderer å bruke min 45 dager åpent kjøp på komplett for å få Nokia 930. Men jeg har så vanskeligheter for å finne noe konkret på hvordan lyden er ut av jack på denne.

930 har veldig god lyd ut via minijack. Du har også equalizer som fungerer godt.

 

Her er bilder av innstillingene:

http://1drv.ms/1lbSeev

http://1drv.ms/1lbSfPH

Endret av Vakuum
Lenke til kommentar

Sitter og lurer på om jeg skal kjøpe meg denne. Ser unektelig flott ut! Er ikke dette et godt tilbud? Følger trådløs ladeplate med på alle 930, det virker nemlig ikke slik ut fra dette tilbudet?

 

Men - jeg blir litt skeptisk til det jeg leser om batteriet, altså at det tappes relativt kjapt og at den blir ganske varm. I tillegg har jeg en høyst fungerende HTC 8X, og 930 vil praktisk talt være helt lik, bare litt bedre. Dessuten virker det som om det er fordeler med å ha en Nokia-telefon når man først skal ha WP. Og selv om jeg synes WP er den desidert beste mobilplattformen må jeg innrømme jeg begynner å bli lei av at man ALDRI finner de nye artige spillene/appene som mine iOS- og Android-venner snakker om.

Lenke til kommentar

Sitter og lurer på om jeg skal kjøpe meg denne. Ser unektelig flott ut! Er ikke dette et godt tilbud? Følger trådløs ladeplate med på alle 930, det virker nemlig ikke slik ut fra dette tilbudet?

 

Men - jeg blir litt skeptisk til det jeg leser om batteriet, altså at det tappes relativt kjapt og at den blir ganske varm. I tillegg har jeg en høyst fungerende HTC 8X, og 930 vil praktisk talt være helt lik, bare litt bedre.

930 kommer kun med usb-kabel og strøm-adapter for lading. (Den har innebygd trådløs lading, men du trenger fortsatt plata å legge den på)

 

Har hatt 920 siden den kom (og den fungerer helt fint fortsatt), men 930 er noe helt annet. Dette er den desidert beste telefonen jeg noengang har holdt i.

 

Varme & batteri: Dette er noe som varer den første uka. Batteriet varer like lenge som på 920. Samt den blir bare varm når jeg fikler masse med den, og ikke like varm som de første 2 dagene.

Lenke til kommentar

Har hatt min grønne et par uker nå og det virker for meg som det er mindre varmgang i telefonen. I begynnelsen var det ganske så varmt, men nå er det ikke mer enn at jeg ikke tenker over det. Telefonen har fungert strålende og uten en eneste hikke av noe slag. Ang fargevalg så synes jeg alltid det gjør seg med farge kontra sort/hvitt. Ulempen med å velge en knæsj farge er dog at man kan gå lei av den etter en stund. Men tror ikke jeg blir lei av min grønne 930 da den har en stram og stilren front og side og knæsjfarge bak- best of both worlds! Synes allt med telefonen er supert(IE 11 er supebra), men er litt skuffet over skjermen. Er irriterende at liten lys skrift på mørk bakgrunn tilsynelatende dimmes ned(slep/responstid på OLED-skjermen).

930 er en naturlig oppgradering fra 920, men den er ikke noe kvantesprang slik 920 var. Faktisk må jeg si at en 920 til 1800,- må være et av de beste mobilkjøp man kan gjøre pris tatt i betraktning.

Har forresten trimmet gummien på CR-200 så den passer 930. Blir helt fint(bruk skalpell). Nå står den i hylla med Power supply fra en DT-900. Faktisk ganske praktisk å ha den fast slik når den står og spiller musikk=)

Lenke til kommentar

Er det ingen som savner glance/øyekast funksjonene? Jeg må innrømme at lysten på 930 ble litt mindre når jeg leste at de var borte. Noen som vet hvorfor de blei fjerna?

 

Mener jeg leste et sted at det var pga kostnader. Kjekk funksjon, men personlig klarer jeg meg uten når telefonen er så god på alle andre måter.

Lenke til kommentar

Skjermvalget var nok kostnadsbasert, utvilsomt. Siden denne skjermen ikke har skjermminne, så vil den ikke kunne vise informasjon når skjermen er av.

På andre skjermer kan informasjonen sendes til den avslått nå og da, og skjermen lagrer det frem til neste sending. Derfor viser ikke klokken sekunder, det ville tatt for mye batteri.

Skjermen på 930 vil aldri kunne få glance funksjonen, men den har til gjengjeld "doubletap to wake", så helt forferdelig er det ikke. Jeg klarer FINT å leve uten glance funksjonen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...