Gå til innhold

FINALETRÅD - Tyskland vs Argentina


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper at dette kan bli den endelige døden for "søreuropeisk samba fotball" al'a juksing filming & triksing hele veien. Hva med å bare spille bra og være dyktige og profesjonelle utøvere innenfor den idretten dere tilfeldigvis har blitt "proffe" i??

 

Hvis du tenker på Spania, Portugal og Italia så røk de allerede i gruppespillet :p

 

Tyskland var ekstreme i semifinalen, men utenom det og kampen mot Portugal, så har de ikke vært så fantastiske synes jeg. Prestasjonen mot Brasil er dog nok grunn til at de fortjener en finaleplass.

 

Håper i utgangspunktet på Argentina, men vi får se. Ikke så kjempesansen for Tysklands landslag, men de spiller godt når det flyter for dem. Tyskland må stoppe Messi, og er vel sikkert Khedira som får den jobben, så får vi se om han klarer det på samme måte som De Jong gjorde det i kveld. Måtte det beste laget vinne.

Lenke til kommentar

Må si at det hadde vært fælt gøyt å se Argentina ta gull i VM på Brasiliansk jord, men Tyskland spiller fantastisk fotball, så jeg håper definitivt på sistnevnte. Samtidig som det ville vært litt synd på det fattige folket i Brasil, som har gått igjennom så mye etter at staten la inn milliarder på VM, bare for at Argentina, rivalene, skal vinne VM. Da blir det nok store opprør og helvete.

 

Igjen, jeg liker ikke de arrogante brasilianske spillerne (Vi er bedre enn alle(Lies)), så de kunne vel bli satt på plass av Argentina. Faen, vet ikke hva jeg håper..

 

Jo, håper på Tyskland.... Ja. De er så forbanna komplett. Spiller dessuten som et topp, topp klubblag. Har de rette spillerne overalt. Brasil mangler spisser og en midtbanespiller som kan prikke pasninger Scholes-style f.eks. Tyskland har spisser, raske vinger, offensive midtbanespillere, box2box typer, Schweinsteiger&Kroos som prikker pasninger som bare det, harde typer på midtbanen som Khedira eller Bender-brødrene, Lahm på høyreback, klassemidtstoppere, en hel hau med gode målvakter. Venstreback er vel det eneste de ikke er perfekt på, men Howedes har gjort en fenomenal jobb.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...