Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

34 år gammel gutt (homofil) legger an på meg


Anbefalte innlegg

Okay, heisann lesere!

 

Jeg er en gutt på 19 år, heterofil, og jeg har akkurat fullført videregående skole hvor jeg bor.

 

Rundt juletider, så hadde avgangskullet på skolen min (altså det kullet jeg var i) en russerevy, der det var en 34 år gammel mann som veiledet oss.

Jeg hadde selvfølgelig en veldig spesiell rolle der jeg skulle tverke og stå lettkledd foran publikum, samtidig som jeg skulle synge "wrecking ball" med tekster på nordnorsk dialekt. Revyen ble rimelig bra, og jeg hadde det veldig gøy.

 

Etterhvert nå, for en måneds tid siden, begynte han her veilederen å ta kontakt med meg. Han var hyggelig og alt sånt, og vi snakket litt om russerevyen.

Men nå har han begynt å legge an på meg. Han gir tydelige signaler om at han er interessert i meg på mange måter, og han vil at vi skal treffes mer og bli bedre kjent. Dette ønsker jeg ikke, og jeg prøver å bruke en metode der jeg snakker mye om jenter jeg liker osv, men han tar ikke hintet. Det begynner å bli ubehagelig, selv om jeg faktisk sa det rett ut til han en dag jeg var i dårlig humør.

 

Nå vil jeg bli kvitt han fra livet mitt. Han bor ikke langt unna og jeg liker ham ikke. HVA Skal jeg ta å gjøre?? Noen gode tips?

 

Jeg føler meg ikke helt trygg, selv om det ikke er gått så langt enda.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Han er vel evig optimist og ønsketenker. Ikke noe galt med det, og han anser det vel selv som uskyldig.

 

Neste gang samtalen heller i ubehagelig retning får du si “lol, nei. Får håpe damene er like frempå.” Ev. kan du alltids kutte kontakten helt. Fra situasjonen høres det ikke ut som om du har direkte bruk for videre kontakt med vedkommende. Selvsagt kjekt for begge parter om du sier ifra om dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...