Gå til innhold

FIFA 15 tråden, tidenes mest rævva FIFA utgivelse.


Anbefalte innlegg

Håper for guds skyld EA går tilbake til Turneringsmodus i Fifa 15. Det var en innmari stor skuffelse med Fifa 14, at man ikke lenger kan sette opp turneringer på samme måte som man kunne på Fifa 13....

 

Forøvrig er det noen småting til som irriterer med med Fifa 14. En av de tingene er at dommerene blåser for offside hele tiden (og dermed delegger flyten i kampen), selv om det ikke er av praktisk betydning for spillet.

Endret av Skipstrixy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, nå har jeg faktisk kvittet meg med FIFA 14 til PS4 fordi jeg ikke klarte det spillet lenger. Så nå er det FIFA 13 til PS3 som gjelder frem mot FIFA 15. Selv hvor dårlig FIFA 15 evt. måtte bli vet jeg at jeg kommer til å kjøpe det. Det kommer ikke akkurat veldig mange spill å kjøpe isteden, og man må også tenke på hva man får av underholdning med tanke på hvor mange timer man bruker på spillet.

 

Jeg håper i alle fall L1 + trekant er forbedret og pro clubs har blitt pusset opp. Så får vi se hva som skjer med det andre. Har en dårlig magefølelse på at EA også kommer til å fokusere på det visuelle ettersom det er nye maskin osv.

 

Likte Fifa 14 i seg selv. Det var kjekt at det var lettere å score på langskudd osv. Men jeg hater hvordan dommerene konstant blåser av for offside når det ikke er NOEN vits i å blåse offside (som at en spiller i offside ikke er i nærheten av å få ballen, men det likevel blåses og flyten ødelegges)!

 

Samtidig er det helt elendig at det ikke er med noen turneringsmodus.

 

Jeg hater og

Lenke til kommentar

Som jeg nevnte tidligere i tråden er det veldig lite eller ingen informasjon om spillet i en trailer, det er egentlig rart at spillutviklere lager trailere i det hele tatt. Men de har sikkert tall som viser at det ikke er helt bortkastet å lage dette.

 

Det eneste som betyr noe er hvordan virkelig gameplay ser ut, og det ligger fortsatt flere måneder fram i tid. Utover det er jeg bare interessert i fakta om hva de har lagt til eller fjernet.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Mens jeg setter pris på hvert spill hvor jeg slipper å se legends. Jeg synes at EA i altfor stor grad sikter seg inn på de yngste spillerne, og legger inn ting som er helt urealistisk. Legends, chemistry styles, + ferdigheter osv . Chemistry styles og ferdighetskortene minner i altfor stor grad om doping og har ingenting i et spill å gjøre. Jeg er så sterkt imot legends at jeg gjerne betaler noen hundrelapper ekstra for å slippe det, selv om jeg ikke vet hvordan det skulle forandret noe :p

 

Jeg hadde ikke brukt et legendekort om jeg fikk det i pakke, da hadde jeg bare solgt. Ferdighetskortene discarder jeg alltid. Chemistry styles skal jeg innrømme at jeg bruker, men skulle helst sluppet å ha dette i spillet. Dortmund kan ikke bare gjøre Hummels raskere sånn i en fei, det ville krevd målrettet trening over tid og det er ikke sikkert at han ville blitt noe særlig raskere.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...