Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] Mislykket pålogging for User Profile Service-tjenesten.


Anbefalte innlegg

Hei, skulle starte datamaskinen min i dag, da jeg skulle skrive inn passordet mitt på brukeren, fikk jeg følgende tilbakemelding: "Mislykket pålogging for User Profile Service-tjenesten. Brukerprofilen kan ikke lastes inn." Jeg har da googlet og funnet ut at jeg må tilbakestille datamaskinen, dette har jeg forstått, men det er her problemet mitt begynner. Siden jeg ikke får logget inn i "vanligmodus", må jeg logge inn i "Sikkerhetsmodus" eller hva det nå heter...

Jeg åpner "Systemgjenoppretting"-programmet, og ser følgende beskjed: "Systembeskyttelsen er slått av. Hvis du vil aktivere den igjen slik at systengjenopprettingen kan brukes, se Slå systemgjenoppretting på eller av."

Da trykker jeg på "slå på eller av systemgjenoppretting" Når jeg er inne her, får jeg en guide som jeg forstår helt ut, problemet er at jeg mangler en sak..

 

1. Klikk for å åpne system.

2. I venstre rute klikker du systembeskyttelse (den er grei nok)

3. UNDER INSTILLINGER FOR SYSTEMBESKYTTELSE KLIKKER DU DISKEN OG DERETTER KONFIGURER.

4. urelevant

5. urelevant

 

 

Når jeg er inne på "Systemegenskaper", har jeg bare "datamaskinnavn, maskinvare, avansert, og eksternt. Altså jeg mangler "Systembeskyttelse", noe som jeg ikke forstår helt, dette er da på den stasjonære dataen min, akkurat nå sitter jeg på laptopen, og er helt stuck, men ser her på laptopen at jeg har denne "Systembeskyttelsen".

 

Har det kanskje noe med at jeg må være på admin-kontoen på dataen og ikke på "sikkerhetsmodus"? I tilfelle, hvordan kommer jeg meg inn på adminkontoen om den nekter meg å logge på?

 

 

Ble kanskje litt mye, men håper dere forstår tegninga, takker for alt mulig hjelp.

 

 

 

 

 

 

 

 



:(



Endret av Omnia vincit amor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 5 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...