Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tenker å kjøpe Capital Offense i løpet av et par uker. Ser at AMD slipper nye GPUer om en uke og lurer på om jeg heller burde sikte meg inn på det. Kommer RX 300-ettellerannet til å være tilgjengelig i butikk fra 16. juni, og kommer det til å koste skjorta?
 

Noen anbefalinger?  :) 
 

Kommer et kort i 300-serien til å erstatte det nåværende kortet i lista?
 

Skjermkort: Asus Radeon R9 290X DirectCU II X2

 

X2? Det vil si 2 stykker i CrossFire, eller?

Lenke til kommentar

En kompis av meg MÅ ha ny pc asap da den han bruker nå (laptop) holder på å ta kvelden.

Ettersom han har laptop har han ikke noe av deler fra før.

Det han skal bruke den til er hovedsakelig photoshop, og litt i 3dsMax/Zbrush og After effects/Soundbooth

post-147792-0-14407400-1433887766_thumb.jpg

Ser det oppsettet ålreit ut?

Aner ikke om han trenger så "bra" skjermkort?

Deler er plukket ut på stramt budsjett.

Lenke til kommentar

Forresten noen andre som sliter med søkene på Prisjakt.no i det siste? Tenkte å ta en finjustering av oppsettet før Rx 3xx-kortene i morgen.

 

Edit: Det er egentlig mest småplukk, men har byttet minne til Corsair Vengeance, og GPU-merke til Gainward for The Corporal pga prisjusteringer.

Endret av Agentspoon
Lenke til kommentar

Legger av og til inn tilbud dersom neste produkt på listen er betydelig dyrere eller av dårligere kvalitet. For en del år siden forsøkte jeg å bygge tråden rundt tilbud, men da oppdaterte jeg nesten ukentlig. Det har jeg innsett at krever for mye tid i forhold til hva jeg har av ressurser som deltidsarbeidende student. ^^ Nå scannes markedet månedlig for siste prisjusteringer, mens viktige nylanseringer legges til som regel på dagen (skjermkort i morgen f. eks.). Oppdaterer også når jeg blir gjort oppmerksom på varer som ikke er på lager, eller dersom feil blir oppdaget. Prøver å være innom minst en gang om dagen. :)

 

Cooler Master V1000 er en super strømforsyning, men den har nå blitt byttet med Lepa G1000-MB 1000W (Enermax Revolution87+) som er rimeligere og også en knallbra enhet.

Lenke til kommentar

Jeg lurte på om det hadde vært mulig å få en spoilertag under hele tråden (eventuelt hvert bygg) med "viktige" endringer mellom hver oppdatering? Type ser jeg nå at 290 har tatt plassen fra 970 i hovedbygget (?). Da lurer jeg på om dette er pga bedre priser, drivere eller andre hensyn f.eks freesync, dette blir vel ofte forklart i tråden, men det foregår endel sidediskusjoner som gjør at det fort kan bli litt blaing for å finne det relevante. Ellers er dette mitt go-to sted for å holde meg oppdatert på gode pc-bygg, kudos. 

 

 

Du skulle egentlig hatt en post nr 2 som var en "logg" på ting du forandrer på, og hvorfor :D

 

 

Jeg kunne gjort det, men velger å spare meg selv torturen av å måtte loggføre hver gang jeg bytter merke på minne, PSU, SSD, skjermkort etc. pågrunn av små prisjusteringer i markedet. Da hadde jeg drevet meg selv til vanvidd.  :tease: Ser heller ikke helt nytten i historikk når det kommer til hardware. Når noe er utdatert, fortsetter det som regel å være utdatert med mindre det skjer en eksepsjonell prisjustering i markedet, som var tilfelle med R9 290X. :)

 

 

Ikke meningen å være lat, men det blir for mye tiltak for noe jeg ikke helt ser hensikten med.. :tease:  Jeg skriver som regel / alltid oppdateringer i tråden, sånn at det mest aktuelle kan diskuteres og debatteres på de siste sidene.  :ermm:  :laugh:

 

 

Jeg ER lat!

 

 

 

Skjønner det ;) 

 

Mente vel bare at du kan copy-paste det du skriver i tråden i en spoiler i et innlegg :D Trenger ikke skrive det på nytt på en annen måte akkurat.

 

Kort oppsummert; det ville vært veldig nyttig med en historikk på hardwarevalg - om ikke annet med en copy-paste post nr2. Spesielt siden en tråd på 55 sider er noe tung å lese gjennom for å finne hvilke endringer og hvorfor. ( Til tross for din påståtte latskap  :tease:  ) Som du selv påpeker så er underordnede justeringer pga tilbud og prisvariasjoner ikke essensielt - det er heller når brikkesett på hovedkort endres, CPU  eller hvilken GPU som anbefales. Dette ville spesielt være til hjelp for de med ikke så veldig omfattende kunnskaper om hardware og ferske på feltet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...