Gå til innhold

Louis van Gaal | Sacked


Latias

  

112 stemmer

  1. 1. Bør LVG sparkes?

    • Spark nå.
    • Evaluer til sommeren. Spark om det ikke blir ligagull.
      0
    • Evaluer til sommeren. Spark om det ikke blir topp 4.
    • Han ba om tre år, la han få tre år.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror kun det blir van Gaal om klubben blir desperat inn i sommervinduet. Gammel og vi har feile spillere for å spille 4-3-3. Mener jeg altså. Kan egentlig ikke noe om taktikken Gaal sverger til, men ser ikke for meg spillerne vi har i 4-3-3 pdd. Da må det bli en god del kjøp og salg.

Lenke til kommentar

Ingenting ville vært bedre enn Klopp, men vil ikke legge meg ned å skrike hvis noen av de andre kandidatene får jobben.

 

I mine øyne er Klopp verdens beste manager, men ser fortsatt på det som urealistisk at han kommer til United pga lojalitet til Dortmund.

Endret av unitedmann_CFN
Lenke til kommentar

Mr.Gaal kan være riktig mann på kort sikt. Spillerne har oppført seg som idioter og det vil de ikke få muligheten til under Gaal. Hvis han kommer til klubben, kommer han med autoritet og regler fra første dag - det er garantert med i kontrakten hans (rydding i stallen).

 

Gaal tar enormt med plass og kjører sin filosofi helt ut. Hvis noen er ueninge med han, blir de benket og solgt. På kort sikt kan han være akkurat det vi trenger, selv om jeg heller skulle sett at vi fikk inn en mer permanent erstatter. Mange snakker om at i dagens fotball skal man være fornøyd hvis manageren sitter i 4-5 år, at perioden der managere ble i evigheten er over. Da tror jeg uansett at Gaal kan være riktig mann.

 

Det er noen jeg heller skulle sett komme til Manchester United. Drømmen er jo at Klopp kommer og sitter i 30 år, men man må jo ta det for hva det er: en drøm. Det finnes i tillegg en del spennende managere i BL som kunne vært interessante, selv om det blir litt gambling. Spørsmålet ledelsen i United tenker mye over nå er vel om de tørr å satse på noen unge og nye, eller om de kjører "safe".

 

Spennende er det uansett :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...