Gå til innhold

Louis van Gaal | Sacked


Latias

  

112 stemmer

  1. 1. Bør LVG sparkes?

    • Spark nå.
    • Evaluer til sommeren. Spark om det ikke blir ligagull.
      0
    • Evaluer til sommeren. Spark om det ikke blir topp 4.
    • Han ba om tre år, la han få tre år.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Til alle som mente Simeone hadde vært en drøm, hva syns dere om Atletico sin innsats og taktikk i går? De kampene United har spilt tilsvarende (Hei Fulham?) så ble han slaktet ut av en annen verden. Manglet bare at Chelsea skulle putte et mål på en dødball eller noe lignende på slutten.

Lenke til kommentar

Tror egentlig ikke van Gaal blir vår neste manager. For gammel. Er sikkert ferdig før han er 70. Tror ikke det er det klubben ser etter. Når det er sagt, så tror jeg ikke noen av de andre managerne som blir nevnt er sannsynlige heller. Håper bare vi ikke ender opp med en ny Moyes, uten noen imponerende CV. Da kan vi like gjerne beholde Giggs og resten av legendene.

 

Fans (ihvertfall meg selv) vil ha større toleranse for en svak sesong med Giggs og andre helter bak roret, enn en dårlig sesong med en manager uten rykte eller bakgrunn i Manchester United. Vil selvfølgelig ha en skikkelig manager inn med en gang, slik at vi kan klatre oppover så fort som mulig, men vi har ikke råd til å ansette flere middelmådigheter heller.

 

Var et rykte eller to om at Roy Keane kunne bli assistenttrener for van Gaal. Keane var og er en av mine favorittspillere igjennom tidene, men forholdet han har gjort seg med Manchester United og Ferguson de siste årene har gitt meg bismak på hele fyren. Håper han holder seg borte.

Lenke til kommentar

Om vi skulle ansatt Van Gaal så tror jeg Rooney hadde fått litt problemer. Det er vel ganske åpenbart at han ville valgt Van Persie som både fast spiss, og muligens kaptein. Såvidt jeg har forstått så pleier han å bruke én spiss, og er ikke noen fan av 10-rollen.

 

Jeg kan også tenke meg at Mata hadde blitt veldig glad om Mourinho plutselig skulle blitt ansatt...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...