Gå til innhold

Kamptråd - Arsenal vs Wigan Athletic


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En absolutt must-win. Blir temmelig forbanna hvis vi taper her. Håper gutta er motivert for å vinne cupen og gir en enorm innsats. Det vi må for all del ikke gjøre er å undervurdere Wigan; de har tross alt slått ut City for andre år på rad og er gira på å vinne igjen.

 

Fabianski

Sagna - Mertesacker - Koscielny (om han er tilbake) - Monreal

Källström - Flamini

Ox - Cazorla - Podolski

Sanogo

Endret av Mr. Brightside
Lenke til kommentar

Har en utrolig dårlig følelse. Wigan har ingenting å tape, og vi er tappet for selvtillit. De vil garantert satse hardt på kontringer, noe vi ofte sliter med å håndtere, så det er vanvittig viktig at vi holder oss solide defensivt. Fantastisk om Koscielny og Gibbs blir klare. Forhåpentligvis er Ramsey klar til å starte, slik at Arteta kan holde seg til den defensive jobben. Wenger har vel allerede bekreftet at Fabianski starter i mål, noe som her helt greit. Han har virkelig ikke gjort seg bort når han har fått sjansen.

 

Fabianski

Sagna - Mertesacker - Koscielny - Gibbs

Arteta - Ramsey

Chambo - Rosicky - Cazorla

Sanogo

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Hodet mitt sier at vi helt sikkert taper. Spillerene er under et enormt press og har vist gang på gang at de ikke takler slike situasjoner. Våre spillere har jo også gått ut og sagt at de har gitt opp og har ingen selvtillit.

 

Ingen tvil om at vi kommer til å ha ballen en del, men vil skape lite, gjøre idiotiske feil og få scoring i mot. Kan Wigan slå City så kan de slå oss.

Lenke til kommentar

Gibbs, Rosicky, Ox er usikre. Koscielny er tilbake på tirsdag, Özil er tilbake neste lørdag. Flamini er ute pga. for mange gule kort. Aaron Ramsey er klar til å starte.

 

Fy faen, så jeg gruer meg til kampen... Monreal - Vermaelen i forsvar, igjen. Arteta på midtbanen. Hvordan blir den offensive linja? Gnabry - Cazorla - Podolski? Bah!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...