Gå til innhold

Bestilte The Elder Scrolls Online hos Coolshop, møtte en rekke problemer etter kjøp


Anbefalte innlegg

Jeg bestilte nettopp The Elder Scrolls Online fra Coolshop.com, og forventet egentlig at det skulle fungere fint. Jeg valgte å bestille en download kode, siden jeg har gledet meg til å spille spillet og kunne tenke meg å spille det så fort som mulig.

 

Og bestillingen gikk fint den, men så dukket diverse problemer opp... Først og fremst kom følgende e-post fra Coolshop:

 

"Vi beklager, ett eller flere produkter på din Code Via Email-bestilling er satt på vent i påvente av videre undersøkelse.

Hvorfor skjer dette? Dessverre opplever nettbutikker et stort antall svindelforsøk hver dag, så det har vært nødvendig å iverksette en rekke automatiserte sikkerhetskontroller for å skille vekk falske bestillinger. Dessverre er det uunngåelig at et lite antall bestillinger blir stoppet, selv om det ikke er svindel involvert. Vi beklager dette og gjør vårt ytterste for å manuelt godkjenne din bestilling så raskt som mulig."

 

Jeg ble utrolig sjokka, og kunne kjenne en blanding av skuffelse og raseri bygge seg opp inni meg. Hva slags amatørmessing opplegg er egentlig dette? Jeg begynte straks på en lang klage/SOS-mail til nettsidens kundeservice, da det dukket opp en epost i inboksen min.

 

Og der lå jaggu meg koden til PRE-ORDER DLCEN! Og jeg har ikke en gang forhåndsbestilt spillet!

Verken selve spillet eller de 30 dagene med gratis spilletid som skal være meg i enhver utgave av spillet, var å finne. Heller ikke i nedlastningslisten min på Coolshop fant jeg den.

Dette er feilreklamasjon, mener nå jeg. Jeg fant nemlig ikke informasjon noe som helst sted på nettsiden om at de hadde svindelproblemer på siden. De lar være å utgi viktig informasjon, kun for å ikke skremme bort kunder. De lurer dem rett i fella! Det står nemlig at man skal få bestilt kode innen 1 time, og intet annet.

 

Jeg har ikke mottatt produktet jeg bestilte, og jeg er utrolig rasende. De sier også på nettsiden at de ikke returnerer Code via mail-bestillinger... Hva gjør jeg?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...