Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gutten for meg, eller gutten jeg skal ditche?


Anbefalte innlegg

Har begynt å prate ned en kompis som jeg funnet ut at er keen på meg igjen (som han var for to år siden.) Han er herlig og morsom, men utseendemessig er han ikke drømmetypen. Er sosialt sultende, og prater endel med han. Spørsmålet er; Er det slemt av meg å holde kontakten med han etter jeg har sagt at jeg ikke er interessert i han ? Kan ha en tilbøyelighet til at det skjer et hookup mellom oss, men det vet ikke han. Burde jeg slutte å ha kontakt med han?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Åja. Så det er du.. som holder kontakten med ham.. altså?

 

Og du kan ha en tilbøyelighet for at det kan skje noe mer siden, pga av at du er sosialt utsultet, men hva synes denne fyren om deg da? Og er han like sulten som deg mon tro? Uansett, du høres ikke slem ut når du vil ha kontakt med han uten at du nødvendigvis er så kjempeinteressert i ham.

 

Og uansett hva du ser for deg nå, så kan det være lurt å ha lave forventninger. Og det er viktig å akseptere andre for hvem dem er, samt å ikke prøve å forandre vedkommende. Utover det, vet jeg ikke hva du bør gjøre eller ikke, men hva er det man normalt sett sier?

 

Akkurat nå føler jeg meg ikke desperat nok for å gjøre noe som helst.

Endret av KleinStein
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...