Gå til innhold

Refleksjon: Merkelig Spotify-glipp skapte trøbbel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mitt forslag vil være enten en feil eller noe med Spotify Connect. Hvis begge enhetene er innlogget med samme konto, kan man bruke Connect til å velge hvilken enhet lyden skal sendes til. Dette fungerer uavhengig av om den ene er på wifi og den andre på mobilnett. Eneste forutsetning er at det brukes samme konto.

 

Dette valget får du opp om du trykker på volumsymbolet i appen, da dukker det opp en liste med enheter du kan styre fra f. eks mobilen.

 

Selv bruker jeg denne tjenesten til å spille musikk fra Ipaden som er koblet til airplayhøyttalere, så kan jeg bruke androidtelefonen min som fjernkontroll om jeg ønsker :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opplever dette daglig jeg. Jeg og min samboer deler samme Spotify og laster ned lister til mobilene. Den siste tiden har jeg hatt problemer med SD kortet så jeg har ikke kunne lastet ned listene som før og har derfor streamet.

 

Resultatet er at jeg plutselig hører på en helt annen sang enn hva jeg trykket på og hørte på siden hun er online samtidig. En merkelig feil uten tvil, men jeg har egentlig ikke tenkt over det :)

Lenke til kommentar

 

Det er nå slik det skal fungere.Du velger hvilken enhet du vil spille av på. Andre enheter fungerer som fjernkontroll.

 

En ny funksjon åpner for å spille av på andre tilgjengelige enheter. Men her ser denne funksjonen ut til å leve sitt eget liv.
Har ingen problem med dette. Det er jo bare å velge rett enhet. Begge kan selvfølgelig ikke høre på musikk samtidig uten at en er offline.
Lenke til kommentar

"Hei. Jeg er journalist i en teknologipublikasjon, og når en merkelig "feil" dukket opp i en tjeneste jeg bruker valgte jeg å skrive en clueless artikkel om dette heller enn å kontakte kundeservice eller prøve å se etter en måte å korrigere feilen på." Because that makes total sense.

 

Du har altså ikke fått med deg Spotify Connect? Når flere enheter er knyttet til samme konto må man velge én enhet å spille av til. Ikonet for dette er et grønt symbol som dukker opp i nedre høyre hjørne av avspillingsvinduet på enheten (samme plass som volumkontrollen). Trykk på den, velg riktig enhet, problem solved. Og ja, Spotify virker bare på én enhet pr. konto til samme tid - det er tross alt en personlig tjeneste, ikke et familieabonnement.

 

Ja, dette er nytt, og man har kanskje ikke blitt introdusert eksplisitt for det. Men det er en BRA funksjon, og gjør at man ikke trenger tredjepartsprogramvare for å styre spotify på en annen enhet. At en journalist er såpass UI-analfabet at han ikke klarer å pønske ut dette må i så fall tas på egen kappe. Idiotisk artikkel.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har opplevd å kunne spille av på pc og på mobilen samtidig, noe jeg ikke kunne gjøre før. Men har til gode at den ene enheten overstyrer den andre. Hadde gjort seg om samboeren satt hjemme med ungene å satte igang Kaptein Sabeltann på min mobil som er på jobb.

Lenke til kommentar

Har også dette problemet. Forekommer når jeg har hørt på musikk på telefonen (note 2) og skal høre på musikk på ipaden. Da vil musikken komme på telefonen, og om jeg trykker på spotify connect-symbolet viser det at ipaden er valgt som avspillingsenhet. Ingen forskjell om jeg velger telefonen som avspillingsenhet for så å velge nettbrettet igjen.

Det som fungerer for meg er å lukke spotify-appen på telefonen.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...