Gå til innhold

Anmeldelse: South Park: The Stick of Truth


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fin anmeldelse! :) Stort sett enig!

 

Spesielt enig i det som er skrevet under "Særdeles morsomt", da jeg elsker den verden denne gjengen skaper med hverdagslige ting, som potetgullposer, trepinner, lokk, osv, osv.. hvor kreative man må være og hvor gøy man kan ha det når man beveger seg utendørs uten alt av dagens teknologi! Det tok meg litt tilbake til min egen barndom, selv om deres kreativitet overgikk det meste av hva jeg og vi fant på når vi var små! :)

 

Rundet spillet i går, brukte 23 timer..

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Fullførste spillet på 20 timer, på Hardcore difficulty. Anbefaler Hardcore på det varmeste! Da kreves det faktisk at man tenker littegrann i combat. Mange av fiendene man møter blir særdeles vanskelige, og hver seier føles som en triumf. Veldig god følelse. Man får rett og slett ikke en like god opplevelse når man spiller på de alt for enkle Easy og Normal vanskelighetsgradene.

 

 

Har kost meg med spillet til nå og gleder meg til å fortsette! Er helt enig i hele anmeldelsen. Det er utrolig bra laget, og jeg føler at jeg "styrer" episoden eller filmen! Humoren er South Park og treffer bra.

 

Veldig enig, dette er noe av det som gjør spillet så sterkt. Det faktum at spillet ikke handler om alle de kjente karakterene, og så kommer du dultende etter. Nei, du som spiller er midt i suppa her, og det føles skikkelig godt.

Endret av Hr. Jenssen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Helt enig med anmeldelsen. Det eneste jeg kan trekke litt for er at vi svært tidlig får Butters og prinsesse Kenny som medhjelpere, og begge to er veldig morsomme og gjennomførte. Men de to neste jeg fikk gjør fint lite ut av seg, og sier nesten aldri noe. Begge ler svakt når jeg promper på en eller annen tilfeldig person, men det er omtrent alt. Til sammenligning holder Butters nesten aldri kjeft. Derfor jeg har spilt med ham fra start. :p

 

Easter eggs er det også nok av. Chef er som forventet ikke med (karakteren og skuespilleren døde nok dessverre for noen få år siden), men jaggu spilte de ikke en sang av ham på radio i spillet. Genialt.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Spillet var ikke så vanskelig på normal, som jeg spilte det på.. :)

 

Vil nok være enig med Hr. Jenssen at å spille det på hardcore gir en bedre mestringsfølelse!

 

Spillet har også veldig mange fremgangsmåter, patcher og strap-ons, hehe, noe for enhver smak, slik at man kan fremheve sine spesialiteter! Gøy og overraskende dypt spill!

Lenke til kommentar

I og med at det ikke står noe om vanskelighetsgraden i anmeldelsen så regner jeg med at spillet er veldig enkelt?

 

Du kan stille inn vanskelighetsgraden selv. Jeg spilte gjennom på "Normal". Dette var ganske enkelt. Vet ikke hvor utfordrende det blir om du skrur opp vanskelighetsnivået, men for meg handler dette spillet mer om opplevelsen enn utfordringen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg spiller på Normal, fordi jeg foretrekker å nyte et spill som dette, og ikke bli sittende fast i bosskamper jeg ikke klarer å vinne. Det jeg synes er morsomt med spillet er alt det andre. Kampene er bare en liten bonus jeg strengt tatt kunne klart meg uten. Det er for teknisk simpelt til å la oss lage en strategi osv, men for avansert til at vi bare kan dose gjennom spillet som i et actionspill. Kampene funker, men er helt klart spillets svakeste punk.

 

Med teknisk simpelt mener jeg ting som at vi bare har to karakterer (mot fire eller fem, til vanlig), vi har veldig få skills, og selv som Mage er det svært sjelden jeg har nok mana til å bruke våpen-magi (fireball osv, ikke promping.) Hver eneste runde kan Butters gi meg gratis healing (koster ingenting, og han kan angripe etterpå uansett), så trenger aldri planlegge stort. Hadde foretrukket å ha fem folk på laget (meg selv, Stan, Kyle, Cartman og Kenny) og et mye dypere system, men skitt au. Genialt spill, selv med så svak slossing.

Lenke til kommentar

Hvordan er dette spillet på en i5 4200 med Intel HD4400 grafikk?

Tenkte å leke med det på min lille Ultrabook

 

Det vil gå helte fint!

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3270&game=South+Park:+The+Stick+of+Truth

 

Du har en svært sterk prosessor, og HD 4400 er et svært potent skjermkort, EGENTLIG.

Du kan dra CS:GO på high (1376x768) til sammenligning.

Ikke forvent max grafikkinstillinger i South Park SOT, men du kan i alle fall spille det.

Lenke til kommentar

Ikke forvent max grafikkinstillinger i South Park SOT, men du kan i alle fall spille det.

 

Hvilke grafikkinnstillinger? :p South Park er jo ikke akkuart det verste når det kommer til avansert grafikk. Det er ekstremt likt serien, men det sier fint lite. De kunne bokstavelig talt laget all grafikken i Paint om de ville. :p

Lenke til kommentar

Spilte på Normal og ifølge Steam brukte jeg rundt 13 timer og da utforska jeg nærmest alt og hadde bare ett side quest igjen på slutten.

 

Elsker hvor mye fan service som er lagt inn her, alt fra sesong 1 til 17 er relevant. Det føles ut som du er sjefen for en ekstra lang bonus South Park episode, digga det.

 

Får starte en ny save på hardcore etterhvert. Men løp og kjøp.

 

Sparkles!

Lenke til kommentar

 

Kall meg gjerne manisk.

Du er manisk. At det går an å ha dette som et ankepunkt. Det har ingenting i en spillanmeldelse å gjøre, og ødelegger en ellers fin anmeldelse.

Hey, jeg bryr meg heller ikke om slikt, men mange gjør det. Derfor er det noe som er verdt å ha med i en anmeldelse - selv om ikke DU bryr deg om collectibles.

Lenke til kommentar

Jeg er også enig i at det kan være med i en anmeldelse! :)

 

Jeg liker også å samle på ting, og det ville ha irritert meg en del om jeg skulle ha samlet alt, men pga en ting jeg glemte heeeelt i starten, er jeg forhindret fra dette..

 

Å ikke ta det med i en anmeldelse er også litt feil, da det faktisk er en del av spillet, å samle forskjellige ting.

 

Collectibles er ofte litt slik man samler underveis, og så for den som vil, går man sykt grundig igjennom etter hvert for å få med alt.. I en "åpen verden" som dette, burde det være mulig! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...