Gå til innhold

Ferie i Florida


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi er seks gutter (21-25 år) som skal til Miami fra 26. mars til 7. april. Vi har kun hotell i Miami til 2. april så vi har noen flere dager til rådighet.

 

Er det noen steder som kan anbefales? Tror ikke Orlando er så aktuelt. Har vurdert å kjøre til Key West, men har hørt det er ganske tamt der

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørs hvilke interesser dere har, og hva dere vil se/gjøre. Regner med at dere skal bo i Miami Beach, ikke i Miami, og der er det fint, spesielt den delen rundt Ocean Drive. Key West er verdt en tur, andre muligheter er en tur til Daytona Beach noe lenger nord på østkysten. Orlando er greit for å dra i parker etc, og på denne tiden av året er det ikke så mye kø der.

Lenke til kommentar

Først og fremst: ULTRA Music Festival er i Miami når dere er der! Dette er en av topp 3 festivaler i verden, og dere kommer garantert til å ha det grisekult der! Stol på meg, jeg har vært på di 3 foregående festivalene :) Høres dette interessant ut må dere kjøpe NÅ! Festivalen blir utsolgt iløpet av uken.

 

Ellers, er det tonnevis av festmuligheter på South Beach, Liv, Story, Nikki Beach, Mansion osv. Min personlige favoritt er Nikki Beach, men det kommer veeeeldig an på klientellet.

Langs South Beach finner dere mange småhotell, som feks Chelsea, White House osv., disse har såkalte Happy Hours, der dere kan drikke mye for en billig penge.

 

Bor dere på South Beach er Lincoln Road et fantastisk sted å handle, eventuelt Fuertaventura, et gedigent kjøpesenter ca. 20 min med taxi.

 

Orlando er absolutt en opplevelse, både sentrum og parkene. Å kjøre fra Miami til Orlando tar 6 timer med en rask bil. Først fremme i Orlando har du jo Universal, Disney, Sea World osv osv.

 

Ellers ville jeg prøvd å skaffet billetter til en Miami Heat kamp.

Lenke til kommentar

Ultra er hovedgrunnen til at vi drar. :) Noen tips/erfaringer?

Vi skal bo på South Beach, så regner med det er en del å gjøre i området der ja.

 

Det blir sikkert nok av festing i Miami, så det hadde vært deilig å få noen rolige dager og. Men det blir fort litt kjedelig å bare ligge på stranda i fire dager i strekk, burde helst være mulighet for noen aktivitetet som surfing, snorkling osv. Mulig vi også bare tar et par dager i Key West og får noen flere dager i Miami evt. Orlando eller et annet sted.

 

Takk for tips! :)

Lenke til kommentar

Håhå, misunnelig... Men skal til Tomorrowland i år, derfor dropper jeg Ultra :p

 

Først og fremst, siden dere bor på South Beach så er det et helvete uten sidestykke å komme seg hjem igjen. Bodde på South Beach første året, deretter bodde jeg i Financial District som er gåavstand.

Ultra skal ha satt opp egne taxi-båter direkte til South Beach, men disse har jeg tilgode å finne (finnes sikkert info om det på Ultra sine hjemmesider). Jeg tørr anta at dette går myyye fortere, ettersom det finnes 300 000 festivaldeltakere og 3000 taxier i Miami by.

 

Hovedscenen til Ultra er den desidert største, og også den mest folksomme. Ønsker dere å komme innpå artistene samtidig som dere har det kick ass, anbefaler jeg World Wide Stage. Her er det lett å komme seg fram, det er som regel veldig bra liv, samtidig som det er lett å få kjøpt alkohol og ta seg et piss.

 

Link fra der jeg stod ifjor:

 

http://youtu.be/eJzO4FluG6Q

 

 

Ellers, spis mye før dere går inn, da maten inne på festivalområdet er på grensen til verdiløs og veeldig dyr. Ta ut sedler før dere går inn portene, da det fort blir enorme køer rundt ATM-maskinene.

 

Det finnes en kinesisk resturant, rett ovenfor stadion til Miami Heat. Den er helt prima, og jeg spiser alltid der før jeg går på Ultra.

Ellers går det gratis Sky Train over hele sentrale Miami, denne går dessverre ikke til South Beach.

 

Last ned Ultra- og Miami Music Festival-appen, da det ofte blir forandringer. I tillegg, hvis dere er veldig "techno-interesserte" så finnes det en haug av private eventer som dere kan delta på, i regi av som regel Skrillex, Afrojack, Steve Aoki, Kaskade, Fedde Le Grand osv. Da får dere feste med disse karene på en båt, ved et basseng, etc.

 

Til slutt, jeg har vært 5 ganger i Miami, 3 ganger med den hensikt å trene mye å feste litt.... Det har blitt festing hver eneste dag, så lykke til med å holde dere unna flaskene ;)

 

Andre småtips: Når dere går ut av flyplassen og skal eventuelt ta taxi, avtal på forhånd med sjåføren hva det koster. Jeg ble lurt til å betale 120 USD første året. Di fleste hotellene på South Beach har også dedikerte busser fram og tilbake 2-3 ganger i timen. Men det kan være greit å ta en taxi fram når dere har flydd i 12-13 timer.

Spis å drikk på Lincoln Road eller Little Italy. Her bugner det av liv, god mat og billig drikke.

 

Skulle det være noe annet dere lurer på så hyl ut!

 

Fortell hvordan dere hadde det da i denne tråden når dere kommer hjem!?

Endret av Corey
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Skal selv over neste onsdag, selvfølgelig for Ultra :)

 

I fjor hadde vi leiebil (Mustang. Lei for guds skyld noe amerikansk eller annet fett). Da besøkte vi Orlando, Miami og Key West. Orlando er greit for å dra i parker, eller dra på outlet-shopping. Vi var der i 2 dager, hvorav en med shopping og en dag i Kennedy Space Center.

 

Som sagt, spis godt før dere drar på Ultra. Og ta ut nok av cash. Har aldri hatt problemer med å komme oss fra South Beach til Ultra, da veldig mange kjører privat i store vans. Ligger ett Ultra-skilt i frontruta, hopper bare inn og betaler 10dollar. Mye dyrere enn taxi, men det er jo begrenset hvor lenge man gidder vente :)

Fra Ultra til South Beach kan være ett problem. Se etter store event-busser, her er det første-mann til mølla, så forvent å måtte brøyte deg litt frem.

 

Selv ble jeg skuffet over Key West. Trodde det skulle være veldig fint der, og bra uteliv. Var forsåvidt greit uteliv, men veldig lite. Det meste var sentrert rundt 2-3 barer.

 

I år drar vi direkte til Bahamas på mandagen etter Ultra. Har store forhåpninger der :)

Det kan dere jo gjerne vurdere, får t/r for ca. 1800kr. Selv skal vi være 5 dager i hovedstaden Nassau, før vi drar videre til en øygruppe som heter Exuma.

Endret av El Matador
Lenke til kommentar

You lucky sons of bitches, you!

 

Nesten som at jeg drar mastercardet å hiver meg på jeg også :p

Får håpe Tomorrowland ikke blir noen nedtur, siden jeg bevist går glipp av UMF i år til fordel for det!

Noe skuffelse blir det garantert ikke. Begge deler er usannsynlig fett! :)

 

Bahamas hørtes ikke dumt ut! Troooor det blir Key West noen dager, bare for å slappe av og surfe/snorkle.

 

Skal dere på noen andre fester under Miami Music Week? Ganske mye som ser kult ut. :D

Blir nok lite poolpartys eller besøk av store nattklubber på oss siden vi skal være der en såpass kort tid (Ons-man). De andre i reisefølget har aldri vært i Miami, så tippe de er mer sugne på å se litt av byen, og ikke bare henge i poolen på ett basseng :p Selv om jeg er jævlig sugen på enten Mansion eller Liv på nattestid. Drøye priser dog.

 

Her har Dancing Astronauts listet årets cant miss partys of Miami Music Week. Mye fett!

http://www.dancingastronaut.com/2014/03/dancing-astronauts-cant-miss-parties-of-miami-music-week-2014/

 

http://miamimusicweek.com har også en bra oversikt om du ikke har sett den :)

 

 

Det kan man forøvrig gjøre andre steder i verden til en laaaangt lavere pris også. Bl.a i UK hvor vi betalte omtrent det samme som Ferrarien alene, bare vi kjøre Gallardo, R8, Ferrarien og Aston Martin :)

Lenke til kommentar

Hva burde man gjøre etter Ultra på kveldene? Videre ut eller tilbake til hotellet?

 

Hvis du orker så er det jo alltid fest på South Beach, hvor mange av di samme djene som opptrer har egne eventer.

Personlig hadde jeg nok ladet til neste dag på hotellet, da det er ganske hardt å stå langt framme på Ultra, som jo jeg foretrekker.

 

Ellers nærmer det seg nå :) Main stagen ser ganske ok ut pdd., men antar di har mye på lager!

Lenke til kommentar

Hva burde man gjøre etter Ultra på kveldene? Videre ut eller tilbake til hotellet?

Som sagt, alltid massive fester på South Beach etterpå.

 

Personlig har jeg aldri klart å gå ut etterpå. Man er svett, sliten og ekkel etter en hel dag. Har alltid kjøpt noe mat og dratt rett på hotellet. Og jeg er vanligvis ikke en person som gir meg :p

Lenke til kommentar

Tilbake i Norge nå. Trodde det skulle være deilig å komme hjem, men det er egentlig bare kjipt.

 

Hele turen var konge, men Ultra var noe helt for seg selv. Har aldri vært borti så god stemning og så mange kule folk! Vi var for det meste på main stagen, men Carl Cox var absolutt et høydepunkt. Det er vanskelig å si hvilket sett som var best, men avslutninga til Hardwell toppet det ganske greit.

 

Vi gikk rundt der med vikinghjelm og norske flagg, fikk sinnsykt mye oppmerksomhet. :)

Dere kan se oss i filmen rundt 1min og 4:10

 

Vi dro ut som regel etterpå, men det var ikke like god kok da.

 

Vi ble et par dager til i Miami før vi leide et par biler og kjørte til Key West. På vei bort stoppet vi i Everglades og var på alligator safari. Verdt turen!

 

Key West var ganske dødt når vi kom på onsdag, bare masse fulle lokale. Torsdagen tok det seg opp og vi fikk fartet litt igjen. Ganske spesielt sted egentlig, men kult å ha vært der.

 

Dro tilbake til Miami til helga og fikk festet enda litt mer. Prøvde oss på Mansion. Det var stort med stive priser, ikke så veldig kult. Dro videre på Club Mango og kjøpte bord der og hadde en sinsykt fet siste kveld på byen.

 

Spørs om jeg ikke må tilbake neste år, men jeg er redd for at det ikke kommer til å bli like bra. :p

Lenke til kommentar

Gøy å høre at det levde opp til forventningene :)

Hørtes ut som en skikkelig drikketur!

 

Ellers er jeg sikker på at det blir like kult hvis dere drar neste år også. HVIS Ultra er der neste år i det hele tatt. Pga dårlig sikkerhet vil politkerne fjerne hele arrangementet ifra Miami, så det spørs.

 

Ellers kan jeg si at Miami er en av 2 byer i hele verden som nesten kan omtales som en følelse. Den andre er Las Vegas ;)

 

Edit: Så dere på videoen nå. Haha, konge! Stod dere så langt framme hele tiden?

Endret av Corey
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...