Gå til innhold

Tre måneder etter lansering har Black Flag fortsatt lagretrøbbel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kjenner meg igjen i det. Jeg hadde rundet spillet og hadde ca 94% progress - så kom det en oppdatering til spillet, og etterpå var den figuren korruptert og jeg måtte starte på nytt igjen. Eller, jeg burde ha startet på nytt igjen, men jeg har ikke startet en ny gjennomspilling.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+214asdf125

Jeg mistet et par timer og så etter løsninger for å redde fremgangen min. Den kom i form av versioning-systemet til windows (høyreklikk->gjenopprett tidligere versjon), og jeg fikk rullet tilbake filen til et par timer før det gikk helt galt. Etter det har jeg vært flittig med å ta backup med "gamesave manager".

 

Syns lagringssystemet i black flag er helt på trynet, Ubisoft har en del å rydde opp i. Syns spesielt lite om at lagringsfiler er knyttet til brukeren din på UPlay.

Lenke til kommentar

Cloud saving er elendinig generelt, savene er ikkje så store så bedre og bare ta med på minnepoinne om skal ein plass eller dropbox

 

Syns cloud save er helt fantastisk, gitt at det fungerer selvfølgelig. Dette er en tjeneste jeg har ventet lenge på, da jeg ikke trenger å drive å lete opp save games og ta backup av dem. Har mistet saves utallige ganger i tidligere tider, og dette vil ikke være et problem lengre med cloudsaving. (Igjen, gitt at det funker :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det finnes en "enkel" måte å fikse dette på.

OBS, gjøres på eget ansvar selv om jeg ikke har opplevd noe negativt etter at jeg gjorde dette.

 

1. Gi bukeren din alle tilganger til spillmappen. Høyreklikk mappen med spillet i -> Egenskaper-> Sikkerhet-> Avansert. Gi brukeren din alle rettigheter.

2. Sett spillet til å starte som administrator hver gang. Du må trykke ok på en dum dialiogboks hver gang du starter spillet, men det er det verdt.

Leste dette på et utelandsk spillforum og det har fungert perfekt siden jeg gjorde disse to tingene. Mitt er uPlay versjonen.

Lenke til kommentar

Jeg fikk det samme problemet også. Skytjenesten skal jo kunne lagre framgangen over nettet. Jeg skulle fort avinstallere Black Flag og installere den på nytt grunnet at jeg ikke fikk låst opp Altair, Ezio og Connors drakter. Men når Black Flag be avinstallert så ble Uplay det også. Jeg installerte begge på nytt, men Black Flag mistet da alle lagringsfilene. Skrudde både av og på skytjenesten for å se om filen kom tilbake, men den gjorde ikke det. Det verste er at alle de andre Assassin's Creed spillene mine på PC-en hadde fremdeles lagringsfilene helt inntakt uten problemer. Og det ble avinstallert og reinstallert flere tusen ganger, til og med på et nytt operativsystem.

Lenke til kommentar

Sånn er det da i ymse variasjoner i alle spill som bare har én lagringsfil. Det er ikke noe nytt, og problemet kommer neppe til å bli borte. Skyrim er vel nesten det eneste spillet jeg har vært borti de siste årene der man har god kontroll over saves, og er da også uten problemer. I de fleste andre spill har enten jeg eller bekjente opplevd korrupte filer o.l.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...