Gå til innhold

Den russiske aggresjonen mot Ukraina


Anbefalte innlegg

Rimelig frustrert Ukrainsk kommandant prøver å fortelle OSCE's "tre blinde mus" om Russiske tanks som de kan se bak trærne - ser ut som han indikerer eller spør hvorfor OSCE ikke bruker dronene sine......

 

ET annet spørsmål er jo hvorfor ikke de Ukrainske skyter mot tanksen og lastebilen med terrorister - har de ikke mobile anti-tank våpen?

 

Min (gjentatte) frustrasjon er hvorfor ikke Ukrainsk TV aktiverer automatiske undertitler - ville vært til stor hjelp for dem for å øke opplysnings verdien og bygge støtte fra internasjonale medier.....

Provocation of the terrorists with the use of russian tanks in Slvyanoserbsk - @5channel VIDEO http://bit.ly/1uefjo8

Endret av arthon
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ved flere anledninger har folk i denne tråden kritisert NATO for å holde militær øvelser i NATO land med grense til Russland og kalt det en provokasjon (pro-Russisk propaganda ekko)..............men er helt ukritiske til at Russland gjør det samme.............

På tide å poste om alle Russiske militærøvelser i vest Russland fremover.

 

Kaliningrad - en Russisk enklave midt mellom to NATO land...............

Russia conducted large-scale exercises on the marines landing in Kaliningrad region via @lifenews_ru http://liveuamap.com/en/2014/8-september-russia-conducted-largescale-exercises-on-the

 

++++++++++++

Seems as if also Russian units from the Kola Peninsula have been fighting in Ukraine. http://barentsobserver.com/en/security/2014/09/murmansk-media-soldiers-killed-ukraine-brought-pechenga-03-09

Endret av arthon
  • Liker 2
Lenke til kommentar

RT @randomdijit "Latvian Foreign Minister: the world must call out Russia for ethnic cleansing in Crimea. …" http://ow.ly/BdAby

 

@15MBcn_int Russian troops. Dead already. Hundreds buried near Donetsk without names in order to prevent publicity http://www.youtube.com/watch?v=A46Eay3dey0

http://youtu.be/A46Eay3dey0

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

http://slavyangrad.org/2014/09/08/statistics-tell-the-tale-irreplaceable-losses-for-the-ukrainian-economy/#more-3581

Statistics tell the tale: Irreplaceable losses for the Ukrainian economy

 

Ukraina lever i en fantasiverden, godt presentert i arthons ukritiske gjengivelse.

Her er noe av virkeligheten.

 

Og latvias u.minister ser etnisk rensing på Krim men ingen problem i Donbass der hundretusener har flyktet til Russland. og bilder av umerkede graver igjen, sikkert russiske soldater enda ukr hærens svære tap pga. elendig ledelse og utrente soldater er velkjent.

Endret av amber
Lenke til kommentar

Man kan jo lure på hvem som representerer terroristene i "fredsforhandlingene" i Minsk.

Etter at "våpenhvilen" ble inngått så har terroristene kontinuert med artilleri angrep på Ukrainske stillinger.

Uttalelser fra terroristledere som Paul Gudbarev så bryr de seg ikke om et stykke papir - de vil heller ikke være fornøyd med 1/3 av Donbas regionen som de har nå i følge deres egne representanter.

 

Bare noen få timer før "våpenhvilen" skulle tre i kraft og allerede var underskrevet så sende Putin store tropper over grensen sør i Ukraina.

I videoen kan vi tydelig se runde hvite merker - dette er de blå merkene med gule bokstaver MC som vi har sett mye av på den Russiske side av grensen - nå er de overmalt med hvitt - MC står for "fredsstyrker".

 

De siste timene er det observert store pansrede styrker i Russland 172 beltegående, 30 APCs, 200 lastebiler på veien retning nord og øst for Mariupol.

 

Dette ble observert og filmer på fredag ettermiddag..............

@AlJazeera crew sees convoy from #Russia, coming into #Novoazovsk. 11 tanks,2 apc,1 Grad,several Msta-S pic.twitter.com/acT2d1WsTi

post-157018-0-97975000-1410271370_thumb.pngpost-157018-0-56892500-1410271376_thumb.png

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skjønner ikke menigene med denne linken?

1; Alle vet at Ukraina har økonomiske problemer. Mye av grunnen er at de har hatt det sa utdaterte økonomiske system som Russland.

Når du prøver å sverte Ukraina; Husk at Russland har de samme problemene fordi de ikke har klart å reformere samfunn og økonomi siden Sovjet tiden.

 

2; Å linke til en pro-Russisk propaganda side er ikke særlig smart hvis du vil lage et argument basert på fakta.

Det er ingen måte å verifisere om dataen fra den siden om Ukrainas økonomi er sanne uten å ty til internasjonale beregninger - noe du kunne gjort med en gang. Da kunne det vært mulig å ta deg seriøst.

 

Du vil bli overrasket hvor mye hjelp Ukraina vil få fremover - jeg sier ikke mer før du svarer på spørsmålene under.....................

 

Ukraina lever i en fantasiverden, godt presentert i arthons ukritiske gjengivelse.

Her er noe av virkeligheten.

Hva slags fantasiverden beskylder du meg å leve i?

 

Du kan ikke komme med et slikt påstand uten å komme med et argument som viser en løsning på Ukrainas problemer.

Så svar nå ærlig; Hva mener du Ukraina bør gjøre for å løse problemet??

 

Og latvias u.minister ser etnisk rensing på Krim men ingen problem i Donbass der hundretusener har flyktet til Russland.

Lær deg forskjellen på Etnisk rensing og flyktninger fra en konflikt-sone.

 

Ukrainere som flykter til Russland tilhører ikke en etnisk gruppe - Tartarene på Krim tilhører en etnisk gruppe.

og bilder av umerkede graver igjen, sikkert russiske soldater enda ukr hærens svære tap pga. elendig ledelse og utrente soldater er velkjent.

Ukrainske hær har den luksusen at de kan frakte sine døde ut av konflikt-sonen og gi dem en verdig begravelse.

Det er også mye lettere for terroristene å utlever døde og sårete Ukrainske soldater i stedet for å måtte grave dem ned.

Det er mye vanskeligere for terroristene som må frakte dem mye lengre.

 

Hvem tror du er villige til å betale for å frakte halv-råtne lik som det er umulig å identifisere så de ikke engang vet hvor de skal frakte dem, til steder som Tsjetsjenia, Dagestan, nord-Ossetia eller Sibir, eller andre steder i verden hvor de kanskje kommer fra.

Man kan ikke hive dem i en vanlig lastebil, de må fraktes i kjølebiler eller kanskje med fly.

Ikke prøv å ignorer det fakta at det begraves Russiske soldater i mange distrikter i Russland.

 

Her er et interaktivt kart som viser hvor de Russiske styrkene kommer fra i Russland - hold musen over stjernene for mer info: https://mapsengine.google.com/map/viewer?usp=sharing&mid=zSdyBi_jCiiI.kixLkxDRSz0M

Endret av arthon
  • Liker 3
Lenke til kommentar

snip.............. men ingen problem i Donbass der hundretusener har flyktet til Russland.

Det er sikkert "hyggelig" for dem som flyktet til Russland og trodde de skulle få bli i Rostov eller Krim nært til Ukraina, men nå blir sent langt avgårde til områder Putin ønsker å øke den "blonde" befolkningen i steder som Kaukasus og Sibir..............

 

Ukrainian Refugees Resist Siberian Exile: Kremlin sending Donbas residents to Russian Far East http://youtu.be/fB-3MxCCTBI

 

Endret av arthon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

... og der klarte jeg endelig å ta igjen tråden lenge nok til å få takket Arthon for en fantastisk innsats :thumbup:

 

Imponert over bredden av informasjon som har blitt gjort tilgjengelig.

 

Håper du finner inspirasjon av å gå trollfantene her i sømmene, for jeg kan vanskelig fri meg fra tanken om at din tid er for verdifull til å kastes bort på slike.

 

---

 

Apropos forstyrrende elementer:

 

Før Ukraine Today ble lansert prøvde jeg å finne aktuelle videoer ved å søke 'ukraine' i youtube og filtrere etter opplastingsdato.

 

Etter å ha sett meg lei av spam-kanaler som legger ut bolker med utdatert materiale fant jeg frem til Video Blocker, et tillegg/add-on til nettleseren (firefox/chrome) som lar deg blokkere valgte kanaler.

 

Det hjalp :fun:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Russerene har tapt mye på kort tid med tanke på den stormakten Russland ( tidligere Sovjetunionen) engang var. Så det er vel ikke utenkelig at Putin og co har besøkt mange av de "relikviene" som en gang var Russlands symbol på en stormakt. Fallet fra å være en stormakt til bare å bli ansett som en handelspartner sitter ikke bra hos mange russere.
Putin ønsker uten tvil å presse fram Russland som en betydelig stormakt igjen.

Vi kan bare håpe på at han ikke prøver på noe som kan få katastrofale konsekvenser.
Her er noen bilder fra den storheten som Russland engang var:

http://news.distractify.com/people/amazing/abandoned-soviet/

Lenke til kommentar

 

Do Russian diplomats think that people being killed in East Ukraine is funny?

Meanwhile, Russian soldiers keep returning in body bags. Most nothing more than pieces of meat. Quite insulting this

.@mfa_russia is sinking to yet a lower level by ridiculing the war in Donbas, making a mockery of the victims. pic.twitter.com/CRwRf3SCti

Bwwjn2jIAAArP1a.png

 

 

2e8c02a3f4_bigger.jpeglukasz@upupaepops3103 2h @thisisandrej @hellmuthcstuven For RUS, a man is just a bit bigger fly. Human live is nothing to them, alwas was and always will be.

 

xsmhu1Xu_bigger.jpegJMC@mc_hugh20 1h @thisisandrej was same in Stalins time !

 

22487_original.png

 

Man kan jo bare spørre seg hvorfor du syntes det var smart å eksponere deg selv på denne måten ved å re-poste et innlegg hvor Russiske diplomater allerede har blitt sterkt kritisert for et patetisk forsøk på å latterliggjøre den Russiske invasjonen i Ukraina hvor flere tusen mennesker har blitt drept og invalidisert for livet.

 

Viser både Russlands mentale og moralske lav-nivået og dermed ditt eget. :thumbdown:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg vet ikke hvorfor du poster denne videoen.

Er det et forsøk på å få sympati for Russland ved å beskylde Ukraina for å ha ødelagt monumentet?

Som nevnt før når noen beskyldete Ukraina for å ha ødelagt monumentet så er fakta at monumentet fremdeles sto da Ukraina holdt Saur Mogila sist - det var Russiske styrker selv som skjøt det istykker da de erobret åsen.

 

Et annet poeng er at det var like mye Ukrainske soldater som døde der som Russiske under WW2 og monumentet befinner seg i Ukraina så Ukraina kan egentlig gjøre hva de vil med det.

Hadde Russland i all sin sentimentalitet respektert Saur Mogila monumentet så hadde de aldri angrepet det og ødelagt det.

 

Russland oppnår ikke noe sympati i vesten for hva som skjer med monumenter til Russisk selv-hyllelse som de har plassert rundt i land som de okkuperte etter WW2.

 

Stadig viser folk sin misnøye i de tidligere Russisk okkuperte landene hva de synes om Russiske monumenter og Russland generelt.

Dette er et Russisk selv-hyllende monument i Romania eller Bulgaria fra to forskjellige år (husker ikke mer hvor)

rYBqSObs.jpg

wSOqfnRJ.jpg

 

 

Ukraina lever i en fantasiverden, godt presentert i arthons ukritiske gjengivelse.

Her er noe av virkeligheten.

Hva slags fantasiverden beskylder du meg å leve i?

 

Du kan ikke komme med et slikt påstand uten å komme med et argument som viser en løsning på Ukrainas problemer.

Så svar nå ærlig; Hva mener du Ukraina bør gjøre for å løse problemet??

 

Det er ganske normal høflighet å svare på direkte spørsmål i en diskusjon, spesielt når man har kastet rundt seg med beskyldninger - @amber, jeg forventer svar på disse spørsmålene før du fortsetter å poste mer Ruzzer propaganda.

 

Jeg venter i åndeløs spenning! :hmm::ninja:

Endret av arthon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

NATO provoserer igjen Russland med sine militærøvelser....og bygging av missil skjold...... :wee::closedeyes:;):blush::p:dontgetit::whistle::innocent:

Tirsdag startet en stor russisk militærøvelse i Barentshavet. Mer enn ett dusin marinefartøy og ubåter har seilt ut fra basene sine for å øve på anti-ubåtkrig.
Både marinefartøyer, fly, helikopter og ubåter av ulike slag deltar i øvelsen. Blant annet torpedobåten “Admiral Ushakov” og anti-ubåtfartøyet “Severomorsk”.
Ifølge pressemeldingen som Barents Observer referer går øvelsen ut på at ubåtene som tirsdag har reist ut til hemmelige steder i Barentshavet skal angripe skipene som deltar i øvelsen.
Den helt nye atomdrevne ubåten “Vladimir Monomakh” skal også være med i øvelsen.
Det er ventet at den for første gang skal avfyre interkontinentale missiler av typen Bulava.
Det skal også utplasseres missil-systemer på Fiskerhalvøya få mil fra den norske grensen.
Endret av arthon
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...