Gå til innhold

Smartpistolen bare du får skyte


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eg sitter igjen med inntrykket av at dei nesten har fått til noke lurt her, men berre nesten.

 

Litt avhengig av rekkevidda på klokka så betyr denne sikringa eigentleg berre at du ikkje kan skyte med pistolen utan at eigaren er i nærheita.

 

Har ikkje eit av dei store ankepunkta mot å bære pistol til sjølvforsvar at dei fleste normale personer vil nøle med å skyte noke som gir den kriminelle muligheit til å ta frå deg pistolen og bruke den mot deg utan å ha betenkeligheiter med å trykke på avtrekkaren?

 

Ein skikkelig lås som gir tryggheit for eigaren hadde vært om det både er elektronisk lås i klokka og at det er ein slags fingeravtrykksensor på pistolen.

Dersom ein ser for seg at pistolen hadde trengt to fingeravtrykk for å kunne avfyrast (f.eks tommel og lillefinger) så ville ein både hindre at uvedkommande kan bruke pistolen utan eigaren, og at pistolen ikkje kan brukast med mindre det er eigaren sjølv som held pistolen på rett måte.

 

Sjølv om du har slik klokkelås så kan ein eventuell angriper lett snu pistolen mot eigaren, og då er ein vell nesten like langt igjen?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-RnjNn5NbHl

spør spå rekevidden, hvis det er sånn at du må holde den med to hender for at den skal være nærme nokk, er det greit, men hvis det er sånn at den er 5 meter, så kan jo skurker bare ta pistolen og fortsatt bruke den til å skyte deg deg, eller hvis han bruker deg som gissel er den nærme nokk. og hvis noen vet om det kan de jo bare stjele klokka også...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...