Gå til innhold

LG lanserer miniversjon av G2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gledelig å se att produsentene har fått opp øynene og lager mindre og mer kompakte mobiler:-)

Dette har inntil nå vært lite fokus på, men nå virker det som dette er mye mer i fokus, det lanseres stadig "mini/kompakt" modeller...

 

Minuset er selvsagt att i endel tilfeller så går det utover specen, men ikke altid... Greier man å komprimere teknologien såpass att man får samme ytelse av en liten mobil er man kommet langt!

 

På begynnelsen av 2000 tallet var det mye mer fokus på dette, da gikk det sport i å lage en mobil man kunne holde inni hånden, det var tider det:-) Er selvsagt litt overdrevet det, men det er den veien det må gå, se bare på mp3 spillere, de greier produsentene å lage rimelig små enheter:-)

Tykkelsen på mobilen bryr jeg meg mindre om, vekt/høyde/bredde er mye viktigere.

Endret av leirdueredet
Lenke til kommentar

Mini? Ser mer ut som en billig versjon. 4,7" kan ikke regnes som mini, og på lik linje med S4 Mini, har ikke denne noe med G2 navnet å gjøre.

 

Denne er litt smalere enn S4, men også litt tykkere (som i mine øyne er verre). Det må med andre ord være VESENTLIG billigere en S4 og tilsvarende om den skal kunne konkurrere. Ikke imponert LG!!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-169651

Egentlig litt skuffet over at de ikke kunne gjøre som Sony og lage en fullverdig mindre versjon av G2. Jeg applauderer at de har laget en mobil med mindre skjerm, selv om jeg gjerne skulle hatt den enda mindre. Samtidig blir krympingen foretatt på så mange forskjellige områder at telefonen i seg selv blir en skuffelse. Ser ut som om bare Sony tør å lage en fullverdig "mini". Det tror jeg Sony kommer til å tjene mye på.

Lenke til kommentar

Faen ta altså..

Jeg er en stolt eier av G2, og det er et KNALLprodukt på alle måter. Kunne ikke vært mer fornøyd, og hadde virkelig forhåpninger til denne her..

Men her graver de seg ned i søla ATTER en gang. Jeg hadde gladelig kjøpt en toppspecca 4.7" fra de, men dette her er lavmål. Det funker sikkert for noen, og prisen kommer garantert til å bra pris mtp prising på de forrige produktene, men hvorfor kjøpe denne når du kan få z1c?

BLÆ.

Endret av fiskerdigg
Lenke til kommentar

Pokker venta også på en liten tlf med krutt i.

Har LG optimus G nå, den er 4.7" , superklar skjerm og quadcore, samt 13mpix kamera, 4g.

 

Trodde nå LG skulle klare og lage bedre en denne, er jo samme tlf om igjen jo.

 

Ser ut som jeg blir sittende med denne enda lengre nå.

 

LG, Neeext!

Lenke til kommentar

den blir sikkert bra, men syns på papiret at spesifikasjonene virket litt halvkjipe. Jeg hadde sett for meg at de gjorde noe sånt som Sony med sin Z1 Compact, da det eneste kompromisset var skjermen og batteriet, mens LG G2 mini blir "nerfet" enda mer. Men de skal ha kudos godt valg av størrelse i det minste

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...