Gå til innhold

Oculus Rift-tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må le litt av alle disse. "Dette er døden for VR" artiklene og personene.

 

Husker når jeg kjøpte den første Creative Labs bundelen med et SoundBlaster lydkort og 1x cd-rom spiller. Det hadde akkurat kommet og var helt vilt når det kom. Skikkelig lyd i PC spill liksom! Og spill med video og stemmer. Helt vilt.

 

Kostet over 8000kr

 

Og hvordan det gikk med den teknologien er som alle vet...historie. 

Lenke til kommentar

Det er langt ifra døden for VR, i og med at vi såvidt har startet denne prosessen. Men jeg føler at siden Oculus nå treffer et nisje marked så må de virkelig jobbe godt med det markedet og få utviklet seg videre derfra. Syns absolutt at prisen er litt stiv, men eneste grunnen til at folk reagerer er fordi de en gang visstnok sa at det skulle være 350 dollar, men det var mer en cirka pris som de gjettet på da. Uansett Internett går opp i flammer hver gang noe ikke går veien folket der vil. Drama osv.

Lenke til kommentar

Lov å snakke om Vive her også eller? Fant ikke noen tråd om den.

Jeg skriver om alle VR sett her i tråden. Men blir naturlig nok mest Vive siden det er det VR settet som interesserer meg mest. Hadde vært fint hvis noen postet info om Playstation VR her også eller andre VR sett. Oculus får temmelig mye PR så bare fint at de andre også får litt rampelys. Blir mer aktuelt å opprette egne tråder for de andre VR settene når de er ferdige og kan kjøpes av alle eller det finnes prototyper i folks hender slik tilfellet var med dk1 og dk2 til Oculus.

 

Anngående tested videoen så var det Interessant at vi får se det nye mixed reality kameraet i aksjon der ganske tydelig. Ellers interessant å høre hva owlchemy folka bak Job Simulator hadde å si. HTC fyren kan man fint hoppe over. Ellers tydelig at det gjenstår noe mer arbeid og utbedringer før Vive kan lanserest, så blir interessant å se endringene som blir gjort frem til lansering. Selv ser jeg frem til mer utdypende info fra utviklere med dk2er i hendene sine slik som folka bak Hover Junkers som nylig hadde en unboxing av sin Vive dk2. 

 

Her er siste video fra dem om Rift CV1 ;)

Lenke til kommentar

Må le litt av alle disse. "Dette er døden for VR" artiklene og personene.

Det merkelig er jo at disse personene, ihvertfall sånn jeg føler det, virker nesten forbanna fordi de også ville ha det moro med VR. Da bør de bare være sjeleglad det finnes folk som kjøper så dyrt leketøy.

 

Jeg tror ikke dette er døden for VR. Alle jeg viste min DK2 til ELSKET den. Og det som var mest moro var at jeg fikk med meg folk som aldri hadde satt foten inne på mitt gaming mørke :p Bestemødre, foreldre, kjæreste. Alle synes det var helt herlig. Mange av mine venner som aldri gamer noe ble helt oppslukt og ville bare ha mer!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke så mye å bry seg om, testen til oculus gjør ikke noe annet enn å gå gjennom en liste med komponenter å sammenligner det med de komponentenne du har i PCen din og utfører ingen tester, tror alle som ikke har Haswell eller Haswell-E CPUer feiler den testen. Vet ellers om en utale fra luckey selv som jeg ikke finner akkurat nå hvor han sa at i mange tilfeller var det bare å overklokke CPUen om den var for svak, da var det snakk om en Sandybridge (2xxx serien) CPU, så jeg tror nok du skal føle deg ganske safe med din 3770K selv om testen til oculus påstår at den feilet.

Lenke til kommentar

Selv om jeg syns det er dyrt syns jeg de er bedre at oculus har valgt og øke prisen fremfor og inngå kompromiss på kvaliteten.

 

Det som hadde vert døden for vr er om de etter all denne hypen hadde levert ett produkt som ikke er godt nok.

 

Edit: nå har ikke jeg prøvd dette, bare anntar at cv1 er bra.

Endret av DagErlend
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Prisen hadde ikke stoppa meg om jeg skulle kjøpe Oculus i dag. Ser for meg at det kan være moro å spille bilspill og romspill i VR. Får se når det nærmer seg høsten og jeg får fingeren ut av rævva og bygger PC`n jeg har planer om. 2 stk skjermkort kjøpte jeg i fjor, også vart dem bare liggendes...

Lenke til kommentar

Selv om jeg syns det er dyrt syns jeg de er bedre at oculus har valgt og øke prisen fremfor og inngå kompromiss på kvaliteten.

 

Det som hadde vert døden for vr er om de etter all denne hypen hadde levert ett produkt som ikke er godt nok.

 

Edit: nå har ikke jeg prøvd dette, bare anntar at cv1 er bra.

 

 

Det ser veldig lovende ut.

 

Folk som har prøvd den på CES sier den er fantastisk og ikke kan sammenlignes med DK2.

Flere sier også at de ble sjøsyke i DK1 og DK2 men at de ikke merker noe med CV1 i det hele tatt.

 

Kjenner jeg gleder meg veldig nå ja :)

Lenke til kommentar

Kom over et ganske kult konsept, en VR fornøyelsespark, passer jo helt perfekt til VR, berg-og-dalbaner, skrekk hus, skyte på blink osv VRgamer.no - Fremtidens fornøyelsespark 

Hvis man tar mer eller mindre allle spill og demoer som er tilgjengelige på dk2 så har man allerede en fornøyelsespark i hjemmet på sett og vis. 

 

Men jeg kan se en appell med flere attraksjoner samlet på ett sted. Men da burde det være flerspiller også. Hvis ikke tror jeg det fort kan bli kjedelig selv med NPCer vandrende rundt slik som i videoen i den artikkelen. Faktisk tror jeg mye er avhengig av god flerspiller hvis VR skal slå skikkelig an og gjerne flerspiller på tvers av de ulike plattformene. 

 

Tenk hvor kult det hadde vært om man med en Rift eller Vive kunne treffe folk med Playstation VR i felles spill og opplevelser.

Lenke til kommentar

 

Dette var gøy å se på :)

 

Mixed Reality Fantastic Contraption

http://www.twitch.tv/colinnorthway/v/34121601

 

Rommet de sitter i:

attachicon.gifgreen.jpg

heh jah!

 

Blir mer eller mindre garantert HTC Vive på meg ja. :) flaks jeg har et soverom som er mer eller mindre til overs.

 

Jeg tror det blir lettere å finne plass til Vive enn mange tror. Faktisk trenger man bare en typisk skrivepult plass med nok plass til å bevege armene. Mer plass er en bonus. Selv vurderer jeg å kjøpe inn ekstra sensorbokser (lighthouse) slik at jeg kan henge på veggene i flere rom. Dermed skulle jeg kunne gå fra stuen og inn på soverommet så langt kabelen rekker. Men mye av tiden blir jeg nok sittende i godtstolen.

 

Og med den nye kameraløsningen så blir det jo enda lettere å bevege seg rundt.

https://gfycat.com/ArcticSimilarEquestrian

 

 

Men jeg tror ikke vi skal ha noen illusjoner om hvor mye dette vil koste. Ihvertfall ikke etter at vi så prisen på Rift. Dette blir dyrt! Så bare å begynne å legge seg opp en god slump penger. Men med tanke på alt vi får tror jeg det absolutt blir vært det.

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...