Gå til innhold

Paradise Hotel 2014 Norge - Sesong 6 (Mandag-torsdag kl. 21:30) | Spoilere i denne tråden = tempban


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud. Hvis folka der inne hadde litt hjerneceller, hadde det bare vært for Morten å å inngå en avtale slik at Morten står med Ann Mariel, og Mads står hos Siri, bare for torsdagens parsermino såklart. Da hadde de greid å få ut Casper. Slik det ser ut nå er planen til Morten å stelle seg bak Ann Mariel, uten å ha luftet planen som jeg nevnte over, go da ryker han såklart, da Ann Mariel velger Mads...

 

Det er ikke en uvanlig "makt" at man får bytte inn en utstemt deltaker... manuset er heller ikke skrevet på forhånd, og det vil være i TV3s interesse å beholde Morten der ;) Han er tydeligvis en kriger...

Lenke til kommentar

 

Ut med Aurora, Simone og kjedelige personligheter, inn med labi. Heier på Mats nå!

 

Mats er konge! Jeg heier på ham og.. virker ærlig og empatisk, samtidig som han ikke virker stokk dum...

 

 

Agree. Blir ekstremt kvalm av Casper, har ikke sett maken til falsk person, mange andre som er ille der inne også, men han er værst.

Endret av Rankiz
  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

Mats er konge! Jeg heier på ham og.. virker ærlig og empatisk, samtidig som han ikke virker stokk dum...

Agree. Blir ekstremt kvalm av Casper, har ikke sett maken til falsk person, mange andre som er ille der inne også, men han er værst.

 

Casper har nok skutt seg selv i foten ved å vise hele Norge at han ikke tar fem øre for å lyve noen rett opp i ansiktet. Han får vel bli "partyfikser" eller noe annet ubrukelig...

 

Ellers pleier jeg sjelden å snakke negativt om utseendet til folk, men når det gjelder Simone føler jeg ikke dårlig samvittighet fordi hun er et så ræva menneske generelt. Og hun ser ut som hun har vært med på charterfeber i 10 sesonger for mye... godt mulig jeg hadde hadde snudd meg på gata, men ikke av de normale grunnene...

Endret av pifler
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lorden viser klare tegn til antisoial atferd, blant annet når han skulle få Aurora til å grine. Han har hittil ikke vist spor av empati, og ville nok i gamle dager muligens gått under begrepet "psykopat". Det ta han tror at en tittel til 168 kroner skulle gjøre noe forskjell gjør også at jeg stusser en smule på hvor mange skruer som er løs i det hodet:)

 

Det er vel ganske åpenbart at alt han sier ikke er 100% seriøst? Det at han nevnte at han har mange venner som liker å ha sex med hunder taler vel for seg selv. Jeg tror nok han mener at han fortjener mye respekt, men ikke pågrunn av tittelen, men pågrunn av en overdreven selvtillit. Sånn sett så kan jeg være enig i at han kan ha et par psykopatiske trekk, uten at det skal være noe galt i det. Han er uten tvil den feteste fyren som har vært inne på hotellet.

Lenke til kommentar

Håper Casper er borte for godt, det er vel ikke vanlig å sende inn deltagere som ryker ut så tidlig i gamet inn igjen senere er det? Han steller jo i stand mye faenskap da så skal vel ikke se bort ifra at han dukker opp igjen.

 

E: Haha det klippet hvor Ann Mariell skal skyte med pil og bue, lovet ikke særlig bra.

Endret av Pilkern
Lenke til kommentar

Oddsen for at Casper blir sendt inn igjen er ganske lav ja :p

Dette har skjedd i mange sesonger og vil skje igjen.

Casper virka litt bitter for å ha blitt jugd til. Syns ikke han kan påberope seg retten til det siden han selv er den største løgneren, kanskje ever der inne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...