Gå til innhold

Sherlock (BBC) - Alle sesonger, UK sendetid


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Oh my god! Faen… hvorfor må det være kun 3 episoder av Sherlock Holms pr sesong… Vente ett år til, til neste sesong.

 

"Miss me?"

Så er hver episode lengden av en spillefilm som blir nevnt her. Modig og glimrende gjort av BBC som tør å gjøre noe slikt og ikke bare kjedelige ca 45min som alle andre serier.

Lenke til kommentar

Ser ikke at det er noen Sherlock-tråd er på forumet så spør her. Var jeg den eneste som synes siste episode i sesong 3 var den dårligste som har vært? Synes den ikke helt passet inn i det sporet serien har vært før.

 

Føler at hovedmomentene i episoden

Kona til Watson var en leiemorder av noe slag, og tydeligvis en ekstremt god en

og slutten

Sherlock skal bli sendt ut av landet, egentlig bare for å bli drep. Hvorfor? Når han tydeligvis kunne komme tilbake igjen hvis de bare hadde en trussel som var stor nok. Da kunne jo myndighetene/Mycroft dekket over mordet i utgangspunktet...

 

Og igjen, mulig jeg er den eneste, men jeg likte ikke Moriarty tilbake i det hele tatt. Spesielt hvis han faktisk er tilbake, men også hvis dette bare var en cliffhanger for å få folk til å diskutere serien.

spesielt ikke passet inn.

 

Skal sies at jeg har sett alle episodene på noen dager, så mulig jeg har fått en annen opplevelse pga det. Og det kan kanskje være grunnen til at jeg synes slutten var litt ekstra rar. Men samtidig så synes jeg at i de andre sesongene så var det også

litt rar bruk av cliffhanger. Eller, sesong 2 var egentlig så og si perfekt, for her stoppet de med at vi visste at Sherlock var i livet. Det var ikke noe spørsmål (for meg i alle fall) at han hans "oppstandelse" var fake eller ikke. Og det var mer riktig å vise oss Sherlock i livet enn å sitte igjen med "er han død eller ikke?"

 

Men i sesong 1 synes jeg det var litt merkelig å stoppe sesongen etter Moriarty kom tilbake i rommet. Følte det var mye mer logisk å slutte i det han gikk for da satt man igjen med "ojojoj, hvem er egentlig han, han er en mystisk mann med mye makt, han må jeg vite mer om", isteden ble det en faceoff som kunne vært greit, men når sesong to startet så ble de jo ferdig med dette på 2 min og cliffhangeren hadde egentlig ingen konsekvenser.

 

 

Mulig jeg irriterer meg over noe som egentlig er normalt for serien, men er det noen andre som synes sesongfinalen i s03 skiller seg ut?

Endret av Teipball
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jau, har sett noen si lignende om sesong tre, men ikke resten. Vi har kanskje ikke en Sherlock tråd, men jeg leser gjerne hvorfor du og AnewZ og alle andre som ikke likte sesong tre, ble såpass skuffet. Noen serier, Sherlock og The Newsroom i første rekke, blir jeg så revet med av at jeg ser helt ukritisk på dem. Alltid gøy å høre fra folk som ikke gjør det. Dotten har kommet med veldig mange gode poeng om sistnevnte uten at det har ødelagt for seeropplevelsen min. Får bare et mer nyansert syn på serien.

 

Angående The West Wing, så går jeg mot strømmen der selv. Sesong en likte jeg godt, sesong to var en høydare, men så gikk det nedover. Sesong fem var så kjip at jeg la bort serien. Dårlig med godførlelsen eller underholdning de to siste sesongene jeg så. Men sesong to *thumbs up* var virkelig god knall.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...