Gå til innhold

Folk som ikke vil innrømme at de faktisk tror på en gud.


Anbefalte innlegg

Det nærmeste slave du kommer er vel det å være religiøs (noen i større grad enn andre) hvor du er bundet til et sett regler, og levemåter.

 

- Ubebeboelig for hvem?

 

Vi har allerede teknologien for å overleve på Mars, og du tar svært feil om du tror jorden eller nordiske halvkule snart er ubeboelig. Tvert i mot. Å minske energitapet til jorden kan faktisk være en fordel, tross det mange tror. Men det vil igjen utspille seg etter hvordan valg man tar, og hvordan det hele utspiller seg. (det er et for komplekst bilde til å forutsi alt)

 

Å bo på havet, under havet, eller over havet og utnytte det maksimalt kan bare bli en ny levestil. Så lenge vi har vann og energi, så har vi nesten alt vi trenger (vi kan høste ut det meste fra vann). Og snart så trenger vi ikke lenger energi, da vann vil kunne gi oss all energi vi trenger.

 

Ellers vil også nye områder bli mer fruktbart og frodig. Permafrost kan bli borte og isbreer åpner for nye beboelige kontineter. Vi er den mest tilapssningsdyktige organismen vi kjenner til, og en slik forandring vil bare koste oss litt tid.(som ikke trenger å være forgjeves, og som historien vil ha det til, så kommer nye teknologier med nye utfordringer)

 

Så slutt å vær så pessimistisk. Det har vært de som spår verdens undergang i årtusener, så du blir nok ikke den første som må bite i eplet. ;)

 

 

-Jeg er da ikke full av hat. Ja, faktisk det motsatte. Jeg er optimistisk på alle menneskers vegne.

Denne guden har utspilt sin rolle, og kan godt legge seg død. Hvordan klarer vi å ta livet av en gud, enkelt, slutt å tro.

 

Aldri før har jorden klart å huse så mange mennesker, og aldri før har det vært så bra å leve på jorden for oss mennesker. (jeg sier ikke at alle har det bra, men snittet er langt bedre) Så nei, det er ikke i nærheten av noen undergang. Det at vi ikke har ødelagt planeten selv når vi fikk muligheten er i seg selv et ganske fint bevis.

 

Du er etter eget utsagn full av hat mot Gud.

Men du vet ikke hvem du hater, for du hater Ham som har skapt deg og alt liv på denne planeten, og som også opprettholder alt liv, inkl deg selv.

 

Ellers så vet du ikke mye om hva du prater om.

 

Det er bra at du er optimist, men det hjelper deg lite å være optimist når verden er i ferd med å rase sammen rundt deg.

 

Det er flere ting som truer livet på planeten, men det jeg snakket om i mitt innlegg er radioaktivt utslipp fra fukushima.

Stillehavet nord for Japan er i ferd med å tømmes for liv, og det som ennå lever er fullt av radioaktivitet, og 98 % av sjøbunnen ut fra california er dekket med døde sjødyr og fisk.

Radioaktiviteten på vestkysten av USA stiger også, og dyr begynner å dø også på land.

 

Det var professor David Suzuki som for ca et halvt år siden sa at det kan bli aktuelt å evakuere vestkysten av USA.

 

 

Og professor Michio Kaku er heller ikke noe særlig optimistisk når det gjelder utslipp fra fukushima.

Dette sa han i juli om fukushima.

 

Og det andre jordskjelvet han snakker om her har nå skjedd, og nedsmeltingen er et faktum.

 

http://www.youtube.com/watch?v=STSmFZeE50E

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uff, jeg som akkurat hadde prøvd å glemme Fukushima. Har tenkt på det siden 2011, men ingen har delt min bekymring. For en verden vi lever i.

Dett er nok mange som helst vil glemme fukushima, men det hjelper ikke å glemme det. Fukushima er der uansett, og lekker over 300 tonn radioaktivt vann ut i stillehavet hver dag.

Hvor mye som går ut i luften vet jeg ikke, men det er ganske mye det også, og kan ikke lenger stoppes.

 

De kunne ha stoppet utslippet ved å begrave reaktorene i betong før nedsmeltingen, men nå er nedsmeltingen i gang og det er for sent. Og ihvertfall to av reaktorene er i ferd med å smelte seg ned i grunnen undre fabrikken.

 

De "lederne" som noen stoler så tilitsfullt på, de kunne altså gjøre noe også med dette om de ville.

Men de valgte altså å ikke gjøre det.

Og nå kan ingen stoppe dette utslippet av radioaktivitet, som også vil fortsette i flere hundre år, og bare bli verre og forplante seg opp gjennom næringskjeden til alt liv er drept.

 

Bare utslippene fra fukushima er nok til å drepe alt liv på planeten. Men det vil bli verre, bla med spredning av dødelige sykdommer gjennom vaksiner osv.

Lenke til kommentar

Bare så det er sagt Baltazar94, så er det millioner av tonn med radioaktivt materiale som dreper tusenvis av mennesker vært år i jordskorpa (hovedsakelig i form av radongass). Og da er det ikke tall på hvor mange dyr som blir skadet som følge av dette. Ja, blant annet er det dette som holder jordens indre flytende og varm,

 

Det er takket være forskning på dette feltet som har skapt fukoshima som gjør det mulig å unngå slike steder, samt minske skadeomfanget mest.

 

Fukoshima eller tjernobyl er ingenting i forhold til hvor mange liv og skade radioaktive stoffer i jordens skorpe.

 

Og i etterkant av hver slik episode så er det som regel massevis vi lærer, på samme måte som læringer i bedrifer. Ja, det er kanskje den viktigste formen for læring og tillegning av kunnskap. Så det er nok ikke forgjeves det heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...