Gå til innhold

David Moyes - Arbeidsledig


Latias

  

203 stemmer

  1. 1. Moyes rett mann for United?

    • Ja (United-supporter)
    • Nei (United-supporter)
    • Ja (ikke United-supporter)
    • Nei (ikke United-supporter)
    • Hvem er Moyes?


Anbefalte innlegg

Fulham defender Dan Burn thought he was back in the Conference with all the crosses he had to deal with at Old Trafford on Sunday.

 

Manchester United knocked an incredible 81 crosses into the Fulham box - and scored from none of them as Darren Bent struck deep in stoppage-time to clinch a 2-2 draw for the Premier League's bottom team.

 

Six foot seven inch Burn cleared on 22 occasions, his sheer size underlining the futility of a tactic that raises question marks over David Moyes given he has such gifted technical players in his ranks.

 

It was certainly meat and drink for Burn, who up until four years ago was plying his trade outside the Football League with Darlington.

 

'I've never headed that many balls since the Conference,' he said.

 

'We knew that was going to happen and I was happy for them to play like that.

 

'I'm six foot seven. It helps when dealing with those sort of balls.

 

'When we started dropping further back we wanted to get more compact and make them play around us because we had the strength in numbers.

Blitt en laughing stock blant motspillerne også nå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, vi hadde 81 innlegg og klarer ikke å score eller treffe på noen av dem, og mange slakter den taktikken..

Men hvordan skal vi angripe kampen ellers? Fulham legger seg tett og gjør kombinasjonsspill og pass and move langs bakken meget vanskelig for oss når de ligger så smalt. De gjør selv Chelsea til skamme når det gjelder å parkere bussen. Er enig i at det ikke går fort nok i angrepsspillet, men vi satt to i går likevel, og det etter gode offensive bytter av Moyes. Det var deilig å se at han kunne sette inn spillere for å opprettholde trykket og få snudd kampen.

Men så er det forsvaret som nok en gang feiler totalt. Det er helt elendig. Vi mangler rett og slett kontinuitet på stopperplass. Poenget mitt er at hvis forsvaret hadde prestert det som må forventes så ville vi vunnet kampen veldig komfortabelt 2-0 og folk hadde hyllet laget for å klare å fighte inn resultatet. Og selv om Fulham er elendige og vi skal vinne greit mot dem, så er dette første kampen på lenge at vi dominerer totalt gjennom hele kampen og klarer og male og male på helt til det sitter, noe vi har manglet hele sesongen.

Selv om Moyes har hovedansvaret så klarer jeg ikke å legge skylda på han etter akkurat denne kampen. Vi hadde haugevis av sånne kamper forrige sesong også, og lå ofte under for så å snu til seier. Forskjellen er at denne sesongen er forsvaret (og Carrick) et lite hakk dårligere, og da ryker det i sånne kamper.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Vi har Mata, RvP, Rooney, Januzaj ++ og allikevel spiller vi tragisk og defensiv drittfotball. Skal nesten ikke være mulig. Fortsatt kun 2 seire i år, og med 12 poeng opp til 4. plassen er sesongen helt fullstendig ødelagt. Vi, "selveste" Manchester United har bare ære å spille for, i Februar. Gruer meg som et helvete til neste hjemmekamp når Liverpool kommer på besøk. Det kommer til å bli et slakteri uten like. Minst 1-4.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...