Gå til innhold

Hva gjør du hvis selger er.. Tilbakestående?


Anbefalte innlegg

Tilbakestående er ett sterkt begrep. La oss si "enkel" i stedet. Alle skjønner hva jeg mener? Når folk ikke har en direkte diagnose men det bare ikke er så mye med dem.

Litt kinking scenario:

 

La oss si at du skal kjøpe en bil. Du finner en bil du vil ha til en suveren pris. Ett røverkjøp. "Hva kan være galt med denne bilen?" Tenker du.

Du stikker å ser på den før du kjøper, for du er jo på vakt siden det er så insane grisebillig, og bilen er overraskende nok strøken.

Men, selger er en fyr det tilsynelatende ikke er så mye med.
Han er ikke akkurat den berømte skarpeste kniven, stjerneeleven i klassen, rakettforskeren eller hjernekirurgen som er ettertraktet over hele verden.
Han er en sånn enkel fyr som bor hjemme hos mor og far og som liksom aldri helt har fått til noe, men som bare koser seg med trygda si mens han mekker BMW i garasjen til han far og som skvetter litt når du kommer inn døra fordi han ikke ser andre mennesker enn foreldra sine så veldig ofte.

Hva gjør du?
Blir det kaldt å fleske til å ta bilen for den insane billige prisen, eller får du dårlig samvittighet og spør om det virkelig er prisen han har bestemt seg for?

Ville du følt at du loppet denne ressurssvake karen, eller ville du tenkt at det var en konge deal og fleska til uten å se deg tilbake?

Er det kaldt å synes synd på noen som egentlig bare virker... ...Dum?

Endret av medlem-124997
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...