Gå til innhold

– Et nytt Fallout-spill er på vei


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Og hvorfor skulle ikke dette IGJEN handle om en pilot til en TVserie basert på Fallout? Det et man styrer med stemmer og locations peker jo helt klart mot en TV-serie og ikke mot et spill. Står jo ikke engang om samarbeid med spilllplatformer, spillengines eller annet. I så måte ville det vært naturlig at man skrev noe om å teste ut landskapet med Oculus Rift eller lignende teknologier som sikkert er på markedet om 1-2 år når en slikt spill eventuell skulle vært sluppet. Særlig det at en hovedperson snakker bør jo peke i retningen av TVserier framfor spill. I et spill er det overhodet ikke nødvendig at en hovedperson snakker. På filmmediet er det vel kun i stumfilmer og pornofilmer med POV kamera at ikke hovedpersonen behøver å snakke. Det sammer er det i spill som fallout der alle kan lage og designe her sin karakter. Der alle hovedkarakterer er helt forskjellige og således blir det håpløst å sett en stemme til de.

 

Edit:

Jeg kom jo på nå at i Saints Row 2 kan men velge hva slags stemmetype karakteren din skal ha. Er vel det eneste spiller jeg har sett det i bruk. Er vel stort banning og enkle fraser man lirer av seg i det spillet og ikke lange dialoger som i Falloutserier.

Selvfølgelig håper jeg jo på et nytt Falloutspill. Sitter faktisk nå og spiller opp igjen Fallout 1. Utrolig å tenke på hvor banebrytende dette spillet var. Funker som gull å kjøre det i en Windows 7 Virtual Machine, gjennom VMware Fusion på en Macbook air.

 

Men dette her lukter altså mer TV-serie enn spill.... Dessverre....

Endret av Mazeking
Lenke til kommentar

Og hvorfor skulle ikke dette IGJEN handle om en pilot til en TVserie basert på Fallout? Det et man styrer med stemmer tilsier jo ingen ting om at dette blir et spill.

 

Selvfølgelig håper jeg jo på et nytt Falloutspill. Sitter faktisk nå og spiller opp igjen Fallout 1. Funker som gull å kjøre det en en Windows 7 VM, gjennom VMware Fusion på en Macbook air.

Dokumentene refererer til «Player» og «The Player narrates the game's introduction».

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Til ikke-animerte serier har man gjerne skuespillere snarere enn stemmeskuespillere.

 

Men ja, en oppfølger til et kritisk og kommersielt vellykket spill med et sterkt merkenavn, du. Helt uhørt.

 

Den eneste grunnen til at de ikke jobber med Fallout 4 er om de skulle bestemme seg for å gjøre Elder scroll 6 først noe som ville være merkelig.
Lenke til kommentar

Det første jeg tenkte da jeg så skjermbildene var, same shit, new wrapping. Fallout 3 var et godt spill, men Bethesda har overhodet ikke skjønt hva det var som gjorde Fallout 1 og Fallout 2 til de klassikerne de er. Og jeg tror at om det var Black Isle som fortsatt lagde Fallout spillene i dag så hadde de for lengst parkert den meget utslitte "War never changes". Black Isle var en utvikler som tenkte nytt. Bethesda er en utvikler som bruker om igjen det samme musikalske ledetema i et nytt spill (Skyrim) som i et gammelt spill (Morrowind), bare med den mest cheesy koringen du kan tenke deg. Og folk får ørgasme av slikt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...