Gå til innhold

I No Man's Sky kan du besøke alle stjernene på himmelen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dayumn, har jobbet på noe lignende med en venn i ca ett år nå. Men tok aldri initiativ til å gjøre noe stort med det.

 

Tanken var at hver spiller startet på hver sin planet, for så å bygge baser, utvikle teknologi, helt til punktet der han har mulighet til å nå andre planeter og andre spillere. Så basicly et grenseløst first-person sandbox spill.

 

Utviklet det først som en slags rom-versjon av minecraft, noe vi scratchet for ca tre måneder siden.

Gikk så over til en versjon uten voxels, noe som er ekstremt mye mer komplisert, men gir oss muligheten til å gjøre så utrolig mye mer ut av spillet. (mer dynamisk bygging, unlimited level of detail og mer realistisk fysikk osv). Ca halv-ferdig med å skrive motoren.

 

Skulle satt av litt mer resurser til å jobbe med det når vi ser hvor mye oppmerksomhet dette spillet får :p Men egentlig ganske umulig å sette av mer tid til utvikling, da begge studerer og jobber fulltid.

 

Uansett, håper No Man's Sky blir en suksess! Lenge siden jeg har sett et spill som faktisk har guts nok til å satse så høyt!

 

Screenshot:

Screenshot2013-12-06193809_zps5938dcd2.p

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Veldig spennende! Lurer på hvordan gameplay blir.. Om det blir veldig "overfladisk" utforskning eller mer detaljert.. Hva blir liksom formålet til spilleren og hvem er han?

 

Morsomt at studio ligger i lille Guildford. Har vært der en del ganger, ikke store byen. Lionhead Studios ligger jo også der.

Lenke til kommentar

Spilte en del Spore når det kom ut men jeg får inntrykk av at dette er noe helt annet. Spore var gøy i starten, men falt av når spillet begynte å avansere seg. Ble liksom ikke så moro som jeg trodde, funksjonene var så begrenset og var det samme om og om igjen. Edit: Det er jo kanskje det som er fallgruven til dette spillet også. Litt FOR mye å jobbe med, så alt blir ganske overflatisk.

 

Vi har vel ikke fått vite så mye om gamplay til dette spillet da. Tviler på at det kommer til å gi Spore-vibber. Men som sakt, har ikke fått vite så mye enda.

Endret av Aniratak
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...