Gå til innhold

Komplett Winter Gamer? Noe bedre?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Vet det finnes tonnevis av slike tråder, men prøver meg allikevel.

 

Det har seg altså sånn at jeg siklet på "denne" pc'en hele fredag da det var tilbud på den grunnet Black Friday. Kvart på tolv plottet jeg inn kort informasjonen og bestilte meg pcen som da var redusert til 7,3k.

 

Men etter at jeg bestilte begynte jeg å lese litt rundt om diverse komponenter som var i pc'en jeg hadde bestilt og fant egentlig ut at jeg iallefall kunne greid meg med en i5(av et eller annet slag) og heller supplere med en SSD-disk eller noe annet snadder.

 

Uansett, jeg har til nå bare hatt bærbare pc'er som jeg har brukt til diverse skolearbeid / lett spilling / surfing. Men på grunn av at HP'en jeg har nå bråker noe inni helv*** og jeg generelt er lei av bærbar har jeg nå lyst på en stasjonær. Også for å komme meg opp av senga og bort til skrivepulten, lat som jeg er så blir jeg liggende i senga med bærbaren når jeg spiller. Og det er ikke bra.

 

Spiller forresten egentlig bare League Of Legends for tiden og noen små mengder Minecraft. Utenom dette så surfer jeg rundt på diverse nettsider og forumer. Trenger jo egentlig ikke mye kraft til dette formålet, men hadde vært greit å kunne ha pc'en en stund uten å måtte oppgradere i nærmeste fremtid. Uansett Kunne jeg gjort et bedre kjøp?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tenker at jeg har 7-8k å bruke nå, og det er jo greit å få det beste man kan få, istede for å kjøpe en billig maskin som man må total oppgradere neste år. Har jo også MW2 & 3, men de blir svært lite spilt.

 

Men da burde jeg bare ta denne pc'en jeg allerede har bestilt, isteden for å kansellere denne å velge noe annet?

Endret av The Enforcer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...