Gå til innhold

Anmeldelse: Forza Motorsport 5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte Xbox360 pga forza, og har hatt mange fine timer i versjon 2, 3 og 4.

Men jeg skipper xbone og forza 5, selv om de prøver hardt om dagen å "balansere" kostnadene for kjøp av de råe bilene.

De har gått på en liten PR smell rundt det, og jeg håper flest mulig velger å ikke kjøpe spillet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Forza 5 ligger på rundt 80/100 i snittkarakter på gamerankings.com Noe som gjør det til det dårligst rankede Forza noensinne. Riktig dårlig kan det vel ikke bli, men hvor fokuset tidligere har vært på å forbedre seg i hver versjon av serien, så virker det nå som MS nok en gang har driti på draget når det gjelder XBone. Det virker som de bevisst fforsøker å presse kundene over til Sony med stadige hårreisende feilgrep.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er ikke nevneverdig interessert i Forza, men disse "mikro"-transaksjonene hadde uansett ført til boikott fra min side. Vi kan ikke tillate at fullprisspill blir designet rundt en free to play-betalingsmodell.

 

Det er hårreisende, og betyr aat man enten må betale langt mer for spillene, eller bli tvunget til å gjenspille ting om og om igjen for å komme videre. Fantastisk morsomt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Herregud, at det går an å slippe et slikt makkverk. Fullpris OG mikrotransaksjoner? Markant færre biler og baner enn forrige versjon?

 

På toppen av det hele er det ingen støtte for skikkelige ratt og pedaler lenger, og da blir spillet så og si uspillbart uansett... Nei, jeg tror nok et Xbone-kjøp begynner å se relativt tvilsomt ut...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Stor koser meg med spillet jeg... Men jeg har minimalt med erfaring ifra andre bil spill så jeg savner ikke noe sånn sett. Ihvertfall ikke enda...

 

Skal bli spennende å se hva dem gjør med microtransactions i spillet etter all pepper dem har fått for det. En ting er sikkert, jeg bruker ikke en krone på slikt. Samme med DLC som utviklere kaster etter folk, bruker aldri en krone på det heller. (unntaket kan nok bli singleplayer DLC til The Last of Us...den kan friste meg nok til å åpne opp lommeboka...)

 

Det er ikke veien jeg vil at spill skal ta, og da sier ingenting noe bedre en å stemme med lommeboka.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...