Gå til innhold

PlayStation 4 er lansert i Norge


Anbefalte innlegg

 

 

Elkjøp Megastore i Tromsø hadde 38 konsoller (og iflg. Elkjøp selv er det flest konsoller i Norge), men over 60 personer i kø...

Av oss som møtte opp var det 35 stk. som fikk PS4. Det var vel 7 stk. konsoller utover dette som var reservert av Elkjøp-ansatte, mener jeg at det ble sagt?

Nei, ingen ansatte som har fått lagt av - men det ble solgt en begrenset mengde på forhåndssalg i juni og juli i noen Elkjøpbutikker :).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

men de færreste hadde vel i sommer i sin villeste fantasi forestilt seg at det ville komme så få maskiner.

 

Whut? Jeg eier ikke noen konsoller en gang, men t.o.m -jeg- hadde en god aning om at de flestemåtte gå slukøret hjem uten konsoll og vente til neste år. Slik er det jo så godt som hver gang det lanserers en konsoll om dagene...

Lenke til kommentar

Da er jeg kommet hjem fra en kjøretur, og til min store overraskelse (Not) var det utsolgt over alt i Bergen. Var på Nestun og i Åsane samt ringte til noen Toys "R" Us butikker.

 

Nå kan jeg værtfall sette meg ned og gjøre andre ting uten at det gnager i hode "Det kan jo være, man er ikke helt sikker, osv" nå er jeg sikker. hehe.

Lenke til kommentar

Jeg var ganske desperat akkurat når jeg vare ute på jakt som ikke resulterte i at jeg fikk ps4. Men så gale at jeg hadde betale veldig overpriset slik som man hører folk har kjøpt på finn, uff nei.

 

Tipper at ps4 hadde blitt brukt fære ganger en det jeg tror nå fram til den er tilgjengelig for alle, får heller spille ferdig andre spill hehe.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Har aldri skjønt greia med å kjøpe ny konsoll på dagen den kommer ut. Er jo få eksklusive titler og ikke minst bob bob reviews på de som er ute nå. Når grafikken i tillegg ikke er veldig revolusjonerende så kan jeg fint vente enda noen dager.

Fordi utviklingen av spillene går i et rivende tempo? Fordi en er over snittet interessert? Fordi det spillet som spilles desidert mest av alle ver i huset ER ferdig? Fordi spillene som faktisk er ferdige er bedre på siste konsoll enn den forrige?
Lenke til kommentar

En kunne selvsagt ha forhåndsbestilt, men de færreste hadde vel i sommer i sin villeste fantasi forestilt seg at det ville komme så få maskiner.

Hadde de visst det, så hadde selvsagt alle forhåndsbestilt. :p

 

Er det noe flere titler som rekker å komme ut før neste runde med konsoller i Desember/Januar?

 

Men, men.. Desto større blir gleden når man får den etter å ha gått glipp av den første runden.. :)

 

Lol, eg jobbe på gamestop, å¨har oppfordra alle te å forhåndsbestille ps4.... å alle som eg har oppfordra sei: Nei skal vente litt, man får den på release blablabla, Så e jo så skikkelig synd på dem som ikkje har fått tak i Ps4 :)

Lenke til kommentar

Ble bare litt overrasket over at det var så få tilgjengelig.

Hadde ikke det samme problemet med å få tak i en PS3 eller en Xbox360 for å si det sånn. :p

 

Er nok den lave prisen kontra PS3 og Xbox360 lanseringen som er en av grunnene, i tillegg til at det er begrenset hvor mange Sony har rukket å produsere.

 

Med Xbox360en så kunne jeg til og med tusle inn på nærmeste Elkjøp uka etter lansering hvor det var i hopetall og plukke med meg en og noen spill. :p

 

Men null stress, klarer å vente litt til. Er jo uansett bare snakk om maks 1.5 måned, da Sony Norge var det vel mente det skal være god tilgjengelighet i Norge i Januar. :p

 

@tissogtass

Flott gjort av deg da. :) Men ser ikke helt for meg at de gjorde det samme i de utallige Elkjøp, Lefdal og Expert butikkene. :p

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Mange maskiner har de egentlig gitt til Norge?

4-4.500 eller noe sånt bare?

 

Det kunne sikkert Microsoft klart å levere til oss også, men i stedet tok de til "fornuften" og utsatte den. :p

 

Prøvde å få tak i en, men gikk glipp av det såvidt det var.

Men, men. Overlever jo, for det var jo ikke akkurat mange eksklusive titlene å skryte av.

 

Nå hadde vel komplett.no 4000 ps4 konsoller alene hvis jeg ikke husker helt feil.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Nå hadde vel komplett.no 4000 ps4 konsoller alene hvis jeg ikke husker helt feil.

Det irriterer meg #¤%#"¤%!#%#!¤% at det ikke finnes nøyaktige tall for hvor mange forhåndsbestillinger som finnes og hvor mange konsoller som er levert!

 

Vet noen forresten når neste ladning til Norge kommer? Hvor stor den er? Hvilke av leverandørene som blir prioritert? Bør jeg legge inn en bestilling andre steder en Komplett for å¨ha mulighet til å få konsoll før snøen forsvinner til våren?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...