Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bilkaféen - prat om bilnyheter og bil generelt


Melding lagt til av Gavekort

Retningslinjer fra og med 30/01/2021:

  • Elbilspesifikke emner hører hjemme her, så bruk den tråden om du vil snakke elbil
  • Dette skal være et fredelig og sosialt sted for de som liker bil, vi tillater ikke forsøk på å veie opp el mot fossil
  • Elbiler er også biler, så vis respekt for de som vil snakke om elbilen sin på et nøytralt grunnlag

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Snakket med leverandør og biltilsynet, de sa begge at bremser er ikke TÜV-godkjente i det hele tatt, så det hadde ikke noe å si.

 

MEN, jeg vil anbefale deg å kjøpe Black Diamond sine skiver. Skal være veldig gode originalerstatningsskiver, og uprata erstatningsskiver. Har det på 7ern bak, funker veldig bra.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvilken vei man skal montere høyde justeringsmotor på hovedlyktene? Er så usikker, er den man skal bruke for å stille lyktene i forhold til last :p

 

Kan jeg bare koble på strømmen og se hvilken vei den går først? Eller trenger den motstand for å testes?

 

Er en Opel Astra 1.7 tds :)

 

EDIT: Lurer på om det er uansett hvilken vei den skal, altå om den skur fram eller tilbake? Se videoen under for å skjønne hva jeg mener:

Endret av morgan_kane
Lenke til kommentar

Da har jeg fått problemer med min Mazda 2. Den lager skrapelyder når jeg skal inn/ut av 2. giret, den synkroniserer ikke. Surt det med en bil som kun er 5 måneder gammel, og kjørt 12500 km.

 

Uansett så fikk jeg sendt den med bergingsbil til verkstedet for å få fikset det. Satt og dagdrømte litt om hvilken leiebil jeg kom til å få. Ble litt skuffet da bilbergeren kom med en Toyota Aygo bak på planet.

 

Tror jeg aldri har kjørt en verre bil. Føles ut som å bo i en høyt trafikkert tunnel når jeg kjører i 80 kilometer i timen. Kommer en slags resonanslyd som minner om lyden av trailere i tunneler attpåtil vind-, dekk,- og en forferdelig motorstøy.

Lenke til kommentar

Noen som vet om kameraer som står på lyskyss tar bilde på fremsiden av kjøretøyet eller baksiden? Er det når man krysser linjen at bildet bllir tatt?

 

Hæh? Aldri hørt om..

 

Minner meg om en latterlig dum kjerring jeg desverre var sammen med en gang. Hun påsto hardnakket at det var små kameraer i alle lyskryssene som reagerte på bruk av blinklys sånn at når man hadde på blinklyset så skiftet lysene fortere. I tillegg kunne de ta bilde av folk som kjørte på rødt, men det var ikke alltid at det funka fordi det var vanskelig å stille inn kameraene riktig... Jeeezes...

Unødvendig å si at det eneste som holdt oss sammen var at hun var flink på .. ahemm.. andre områder :ph34r:

Endret av Ham 550
Lenke til kommentar

Taxi-sjåfører her i Cardiff blinker ofte med langlysene mot lyskryssene, for de mener de har en innebygd funksjon som skal sørge for at utrykningskjøretøy med blålysene på skal få grønt lys. Om det er sant, aner jeg ikke, men de får som regel grønt ganske kjapt - selv om dette kunne ha skjedd uavhengig av blinkingen eller ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...