Gå til innhold

Skal det være et gjennomsiktig kamera?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva med å sjekke med produsenten før dere trekker konklusjonene? :)

Konklusjoner som at produsenten selv skriver "This edition lets you in on the magic that happens inside an analogue SLR camera. This is purely for display purposes and not for photographic use."?

 

Eller hva tenkte du på? Har ikke Akam rett i at "dette kameraet er laget for å stå på hylla, og at selve poenget med kameraet er at det skal bygges, og ikke nødvendigvis for at det skal brukes på tradisjonelt vis"?

Lenke til kommentar

@Möllers Tran: Jeg kan ta feil, men siden det ser ut til at du er under 20 år så er det ikke sikkert at du har fotografert med analog film før. Ikke misforstå meg. Jeg forsøker ikke være sarkastisk, men hvis det er tilfellet at du ikke kjenner til konseptet analog film, så fungerer den nemlig slik at den eksponeres når den utsettes for lys. Når man har gjort kameraet klart til å ta bilde, ligger filmruten utenfor sin trygge lystette kapsel og står derfor til "evig" lukkertid. Når man mater frem neste filmrute, utsettes da denne umiddelbart for lys (så lenge kameraet er gjennomsiktig) og eksponeringen starter.

 

Har du ikke forsøkt analog fotografering, vil jeg absolutt anbefale å gi det et forsøk. Det er lett å finne kameraer og film til en billig penge, og flere fotobutikker har fortsatt fremkalling av analog film.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...