Gå til innhold

Test: Mionix Naos 8200


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har selv Naos 5000, og er 100% fornøyd.

Litt morsomt er at en kompis av meg kjøpte seg en dyr Razing-mus (husker ikke hvilken). Han var fornøyd han, men så prøvde han min (Naos 5000). Han ble så sjalu og arg at han heller kjøpte den, for den var faktisk mye bedre... YEAH!!!

 

Ellers så tenker jeg litt på... Hva er egentlig vitsen med Naos 8200 ovenfor 5000? Når 5000 har tilgang til vektjustering, og ellers er de to musene praktisk helt like?

Hvem får utnyttet/merket forskjellen mellom 5000 og 8200 DPI? Er det mer i denne sensoren enn kun DPI-forskjell? Hvilke andre forskjeller kan man merke?

Please fill me in with the dtlz.

Lenke til kommentar

Problemet er at "spillere", altså de som har spilt i mange år, merker forskjellen på trådløs og trådet mus. Det sier seg nesten selv at man kan oppleve variabel respons med tanke på datamaskinens oppgaver til enhver tid.... nedlasting, ditt og datt, så går det utover ytelsen til den trådløse forbindelsen. Men til VG nett passer den kanskje fint, og hardware.no :)

 

Jeg har hatt NAOS 5000, og problemet med den var at man måtte trekke ut usb-pluggen med jevne mellomrom fordi den klikket i win7/win8. Når man plugget den inn på nytt fungerte den igjen. Musen er inte sjuk, den er svensk :wee:

Endret av Tannpirkeren
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...