Gå til innhold

Anbefalte innlegg

 

Nå syntes jeg Bethesda var veldig trofast til materien med de verktøyene de hadde: tredje og første person basert på samme engine som Oblivion.

 

 

Å lage et nytt Oblivion i Fallout-universet klarte de absolutt. Og dersom man er mer interessert i et actionspill i en åpen verden fremfor et skikkelig rollespill, er Fallout 3 et mye bedre valg enn Fallout 1 eller Fallout 2. Men trofast til materien var de definitivt ikke. At rollespill- og historieaspektene har blitt langt dårligere er én ting, men det aller verste er at hele den intense spillfølelsen er borte. Forgjengerne var fulle av knalltøffe valg og prioriteringer som kunne avgjøre om du døde eller holdt deg i live i et par dager til. I tillegg er det ikke snakk om at hovedhistorien leder deg fra punkt til punkt i riktig rekkefølge. Fallout 3 kan du spille gjennom nærmest uten å være bekymret for å dø i det hele tatt, og du er aldri i tvil om hvor du skal gå for å komme til neste post i historien.

 

Det eneste Fallout 3 var god på å videreføre var 'lore' og dårlig AI.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Har jaggu ikke gledet meg så mye til et spill på så lenge jeg kan huske. Hot damn det her blir epic! Så jo ut som en ganske saftig forbedring på grafikken også, så da er det vel bare å begynne å spare til både nytt HK, CPU og GPU ettersom de to førstnevnte allerede bottlenecker GPU som er 3 generasjoner gammelt... :p

Du kan prøve rage, i og med det ser ut som de bruker samme motor i FO4. Da får du jo en pekepinne på hvorvidt du trenger å oppgradere eller ikke, Tech 5 var forholdsvis snill på gpu'en, hvertfall i rage. 

 

Rage kom ut i 2011, og er fremdeles et veldig godt spill, synd det aldri kom noen oppfølger til det. 

 

 

Jeg er noe så sjeldent som en stor Rage-fan og syntes ID`s Tech motor står for noe av den peneste grafikken som er laget (ihvertfall når de fikk bukt med tekstur pop-in problemet). Og om øynene mine ikke har pensjonert seg så er dette verken Tech motoren originalt brukt i Rage eller den oppdaterte motoren brukt i Wolfenstein: New Order, men ser vel heller faktisk ut som en versjon av den langt mer primitive Gamebryo motoren som ble brukt i New Vegas merkelig nok. Skulle jo tro om de brukte en eksisterende motor at de bygget videre på Skyrim motoren istedenfor så håper selvfølgelig at jeg tar feil.

 

Uansett så er det jo heldigvis helt andre ting enn akkurat grafikken som gjør Fallout til det det er så blir nok bra dette :)

Lenke til kommentar

jeg har postet denne tidligere, men den kokte kanskje litt bort i grøten. 

 

Last ned F4 traileren med MYE bedre bilde enn youtube videoen her: http://www.gamersyde.com/download_fallout_4_trailer-34774_en.html

 

Bildet er mye klarere! Alt blir litt grumsete i youtube. 

Helt enig. Lastet ned traileren selv og det ser faktisk ganske fantastisk ut. Men jeg personlig er mer imponert over fargene. De har vært mye tydeligere i og velge en stil denne gangen, og den passer. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

http://kotaku.com/watch-the-fallout-4-trailer-here-1708693039

 

Les kommentarene til Jason under artikkelen. 

 

Don’t stress it. The casting documents I saw featured voiced male and female protagonists.

 

Dette er den viktigste.

Men hvorfor er dette egentlig et tema? Selvsagt er det jo både mannlig og kvinnelig hovedperson? Jeg fatter ikke hvorfor noen kan tro noe annet. Er det fordi det bare var en mann i traileren? Skulle traileren liksom ha to hovedpersoner? Hadde vi hatt en mann og dame samtidig ville 99.9% av interett ha sagt det bekrefter co-op hele veien - og dermed klaget over at det ikke er single-player hele veien.

Lenke til kommentar

Det startet vel med at det sto male only protagonist i en "leaked" tekst tidligere og ballet på seg derifra tro :hmm:

Og i en annen engelsk artikkel så skrev de at F4 var på en helt ny motor men de sa ikke mer enn det, uansett så ser jeg fram til mer Fallout :w00t:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De pleier jo ofte å drøye et år med å lansere. Teaser før jul, og release rundt jul året etterpå. Nå derimot viste de jo en lang trailer, så er vi heldig er spillet mer utviklet denne gangen og kanskje vi får en release før jul?? :p 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Er mulig å forhåndsbestille på Steam nå :)

Og bare til den nette sum av 499,- Men på det området har jeg mistet mine rettigheter til å si noe, jeg flekka jo opp gledelig 539,- til gta v... 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...