Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Andre som flørter med samboeren min


Anbefalte innlegg

Må lufte noen tanker her.

Har en samboer jeg har bodd med i ca 10 år, vi har unger, hus og hele pakka.

Nå har hun begynt i ny jobb, og blitt kjent med mange nye gutter. Nå har jeg ikke noe i mot dette, men saken er den at et par av disse går langt over streken i mine øyne.

 

Hun har fb med push varsler på ipaden sin, og dette begynte en dag da hun var ute og ipaden plinget i hytt og pine, med disse innkommende meldingene synlig på låseskjermen. Innholdet i disse var av den grad at jeg ikke klarte å la være å slå den på for å se dialogen.

 

Her var det en kar som proklamerte hvor kåt han var, og hvor fin han syntes samboeren min er. Videre ville han b.la ha henne med ut på by'n en dag etter jobb. Hun svarte nøytralt, men han lurte da på om hun var redd for å bli for full slik at sitat: "trusa skulle skli for lett av"

 

Altså, er ikke dette lang over hva man må tåle som uskyldig flørt? Denne karen vet jo hvor hun står ift forhold og det hele. Han er selv ifølge sin FB profil i et forhold. I en av meldingene skriver han at han vurderte å invitere samboeren min med seg på hytta, men så skriver han at det kanskje hadde blitt klient fordi dama hans skulle være med, og han mente det ville blitt feil å sitte der å være tent på min samboer mens han satt der med dama si.

 

Hva i alle dager? Er det jeg som er sosialt utdatert her, eller er dette blitt normalt? Nå svarer samboeren min nøytralt og tuller bort mye av de direkte tilnærmelsene han gjør. Men hun er jo ikke akkurat direkte avvisende heller. Jeg er usikker på hvordan jeg skal gå videre. Dette er jo total mangel på respekt både mot meg, vår familie og hans egen dame.

 

Det frister litt å anonymt tipse dama hans om et par av disse meldingene, men jeg vet jo ikke hva slag forhold de har, er det no åpent forhold av noe slag så er det jo jeg som driter meg ut.

 

Har enda ikke konfrontert samboeren min direkte med dette, selv om jeg har tatt et par skjermdumper av meldingene som jeg har latt ligge i bilderull på ipaden hennes, disse har hun sett. (Ipadene her i huset er fritt vilt for alle, så vi skjuler egentlig ingen ting, selv om vi ikke har for vane og snoke slik jeg har gjort heller)

 

Noen som fortsatt henger med etter å ha lest dette som kunne tenke seg å gi meg et annet syn på dette, eller noen råd? Føler meg både sint og skuffet på en gang, samtidig som jeg er litt redd for å være for naiv oppe i det hele.

 

Poster anonymt, mtp på kollegaer jeg har her på forumet, innholdet i sitatene er ikke identifiserbare for andre enn de det gjelder, så regner med at dette er greit.

 

 

 

 

Anonymous poster hash: 90075...ef9

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er dessverre en del som er mer velutviklet i det nederste hodet.

 

Jeg synes også dette er langt over streken i forhold til hva som er anstendig. Det er fullstendig respektløst.

 

Du får sende han en melding og be han ut på et øde grustak og hinte om at fingeren fort kan skli ned på avtrekkeren. Den var drøy, men hun har også et ansvar i å holde seg for god til drøy flørting. Ingenting i veien for å ha det litt gøy på jobben, men dette er langt over grensen og uanstendig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3124

Du får svare i hennes sted, tilkjennegi hvem du er, og be han ligge laaangt unna kona! Videre kan du i bi-setning si at du sender over en kopi av chatt-loggen til dama hans. Men ta en kopi av den først, før han eventuelt for kødda det til.. :)

 

Men, på den andre siden, hvilke signaler har kona di sendt ut, slik at denne kollegaen går litt av hengslene her? Du får ta en prat på hjemmebane også.. :)

Lenke til kommentar

Du får svare i hennes sted, tilkjennegi hvem du er, og be han ligge laaangt unna kona! Videre kan du i bi-setning si at du sender over en kopi av chatt-loggen til dama hans. Men ta en kopi av den først, før han eventuelt for kødda det til.. :)

 

Men, på den andre siden, hvilke signaler har kona di sendt ut, slik at denne kollegaen går litt av hengslene her? Du får ta en prat på hjemmebane også.. :)

Jeg har vært inne på tanken å svare i hennes sted, men på Facebook så vises jo samtaler i sanntid på alle enheter, så dette vil jo komme direkte inn på hennes telefon også.

 

Tenkte å kanskje begynne veldig uskyldig ved å bare sende en venneforespørsel til vedkommende fra min egen konto, ikke noe mer enn det. For å se om han da klarer å legge sammen to og to.

 

Men egentlig så orker jeg ikke sånt drama. Er ikke bygd for dette. Å slåss om jentene ble jeg ferdig med i tenårene.

 

Anonymous poster hash: 90075...ef9

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Han høres ut som en typisk dust og du burde absolutt snakke med samboeren din om det. Det virker ikke som hun er interessert i han, men hun burde ikke fortsette å holde kontakt med han. Kanskje hun prøver å overse han, uten å lykkes. Enkelte gutter har en tendens til å ikke gi seg så lett.

 

Uansett syntes jeg det blir helt feil at hun har sånne samtaler med en annen mann når hun er i et såpass seriøst forhold. Snakk med henne og hør hva hun sier om saken, dere kan sikkert komme til enighet om noe. Det er ikke sånn at hun har skjult dette for deg så ser ingen grunn til å bli sur.

Skulle han bli for innpåsliten kan det kanskje hjelpe å sende han en seriøs melding der du ber han holde seg unna, men ikke overdriv. Han er trolig bare en stakkar, desperat sjel som ikke får nok bekreftelse fra kjæresten.

Men før du evt. sender melding til han, snakk med samboeren din. Du kan evt. få henne til å sende han en avvisende melding istedenfor. Hun må forstå at dette blir for mye for deg. Hun hadde ikke taklet samme situasjon, altså om du hadde hatt sånne samtaler med ei annen jente.

Lenke til kommentar

Jenter klarer helt fint å ta egne valg og passe på seg selv, men akkurat der ligger også en fallem når mennesker blir eldre og er ute av kjøttmarkedet (over 25 og får barn og ikke får tid til å gå ut blant folk på grunn av barn, barnehager, dugnad, idrettslag, jobb, familie og venner med barn og familie med barn):

 

Jenter er også naturlig tiltrukket av selvsikre menn, og blir selv mindre selvsikre når de blir mødre og eldre, noe som fører til lavere standard for hvem de hopper til køys med -- og dermed også lavere terskel for å ty til utroskap. Hvor lenge siden er det noen helt fremmede har bedt henne om å ha sex, rett i fjeset hennes når og etter at de visste at hun var 'opptatt'?

 

Så jeg ville absolutt reagert.

"Hvem er den tullingen som maser om å knulle deg på Padden din? Jeg klarte ikke å ignorere den dingsen fordi den ligger og piper og rister hele dagen, og den fyren er jo helt idiot."

-Dersom hun beskytter fyren, eller reagerer negativt mot deg på at du har sett meldingene, så er det et problem: Det går ikke an å høre på en pad ligge og pipe hele dagen uten å sjekke hvorfor, skru den på lydløs eller se hva som feiler den slik at du kan gi beskjed til dens eier.

Dessuten synes jeg ikke at meldinger på åpen facebook er noe problem; Alt som mennesker sier i chat på facebook bør være ting som de kan si mens andre er tilstede.

Dersom du skal si noe som ingen andre skal høre så sender du en personlig melding -- i og med at du aldri har noen kontroll på hvem som mottar en chat-oppdatering.

 

Som mann ville jeg vært glad om samboeren min oppdaget at en eller annen slibrig kollega, gjerne med ansvar over meg eller ansvarsnivå over mitt nivå, sendte meg upassende meldinger -- og snakket med meg om problemet.

 

For dersom den som får meldingene ikke setter pris på de slibrige meldingene så er det et problem.

Alternativet til at hun ikke tør å fortelle deg om meldingene og/eller synes at det er ubehagelig og/eller upassende, er at hun setter pris på meldingene, og da dere har et annet og mer alvorlig problem.

 

(Det er nok uansett på tide å fortelle samboeren din at du ELSKER henne og gjøre gøye ting sammen med henne på fritiden, framfor å la henne gå ut på byen med disse kollegene.

Av erfaring så ville jeg ikke LATT samboeren min gått ut sammen med bare mannlige kolleger, på grunn av erfaringer jeg har med jenter med samboere (og barn, i forhold som er mangeårige og slitsomme -- noe forhold automatisk blir av å ha barn) -- mine to første 'kjærester' etter jeg fylte 20 hadde samboere, men tok likevel taxi med hjem til meg, og gikk ut på byen med meg gjentatte ganger etter dette, med økende grad av skyldfølelse.)

Endret av Red Frostraven
  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

Dessuten synes jeg ikke at meldinger på åpen facebook er noe problem; Alt som mennesker sier i chat på facebook bør være ting som de kan si mens andre er tilstede.

Dersom du skal si noe som ingen andre skal høre så sender du en personlig melding -- i og med at du aldri har noen kontroll på hvem som mottar en chat-oppdatering.

 

Veldig enig i det du sier, men her har du misforstått noe. Meldinger og chat er det samme nå. Det er i samme innboks og betyr eksakt det samme, dvs private meldinger = privat chat. Tror du blander med vegg-samtaler..

Lenke til kommentar

En ting er at det er (veldig) respektløst fra denne fyren side - men hvorfor svarer samboeren din i det hele tatt på dette? :huh: Har hun tatt det opp med deg, eller visst noen form for frustrasjon eller lignende rundt problemet? Om jeg hadde vært deg hadde jeg satt en KLAR grense overfor min samboer på hva som er OK og ikke, og det å være likegyldig til meldinger som hun får, hadde for meg ikke vært OK.

Endret av ehs5
Lenke til kommentar

Om det var en intern spøk ville jeg vært MER bekymret enn om dette var en slibrig taper langt under hennes nivå som sender grisemeldinger som hun bare ignorerer fordi fyren er patetisk.

 

Jeg får rett og slett vondt inni meg bare av tanken på hva en intern spøk med "[redd] for at trusa skal skli for lett av" kan bety.

Fysisk vondt; litt kvalm -- fordi hva er det eventuelt uskrevne ordet i den setningen som gjør det til intern spøk?

"[redd] for at trusa skal falle av, [...]"

 

Nei.

Jeg gidder ikke engang:

Jeg antar at det er en slibrig taper langt under hennes nivå som bør og må settes på plass.

 

(Jeg burde bli bannet fra denne kategorien, da jeg har for mange dårlige erfaringer fra eget liv.)

Endret av Red Frostraven
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvem man bør snakke med i denne saken:

 

Din partner.

 

Hvem man ikke bør snakke med i denne saken:

 

Kollegaene til din partner.

 

At du er i et forhold med damen, betyr ikke at det er forbudt å sjekke henne opp. Er hun attraktiv, så vil hun bli sjekket opp uansett.

 

Hva som er viktig her, er hvordan din partner responderer. Er det "Åh, ta meg over kjøkkenbenken nå!", så bør du ta en alvorsprat med henne. Er det "Beklager, men jeg er opptatt", så er det ikke noe problem.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Jeg er enig med Red Frostraven. Men det er ikke nødvendigvis fyren som må "settes på plass", dette er noe du må ta med samboeren din. Om du er redd for at det er noe på gang, eller at samboeren din er tiltrukket av denne fyren, må du agere. Om samboeren din er som kvinner flest elsker hun selvsikkerhet, og dette er tidspunktet å vise det på.

Endret av ehs5
Lenke til kommentar

Oj se her har det vært engasjement. Fantastisk!

 

Jeg sendte nettopp en melding til denne friern, og sa vel omtrent noe sånt som


Du, å slåss om jentene trodde jeg i grunn at jeg var ferdig med for mange år siden, og etter å ha bodd sammen i 10 år regnet jeg med at de fleste respekterte at dama var opptatt. Du derimot ser ikke ut til å ha forstått dette.
Jeg vet ikke om du har et høyt ønske om å bli stefar til [ungenes navn], eller om du bare vil knulle dama mi. Uansett, dette stopper her.
Måten du skriver til henne på er å gå laaangt over streken, og hører ingen steds hjemme, er dette ting du ville sagt i en normal samtale til henne om jeg var tilstede, eller dama di var tilstede?
Jeg regner jeg ikke ser mer til dette fra deg, uavhengig av innhold. [samboers navn] har fått samme beskjed.
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Oisann, ja det kan bli interessant å se hva han svarer og ikke minst hva samboer svarer... (hans). Det kan ligge an til oppvask på kammerset for hans del... Uansett intern humor eller ikke, så synes jeg han gikk langt over streken. Det kan jo ha vært ubehagelig for samboeren din, ny jobb og ikke helt visst hvordan hun skulle reagere. Var nok bra å si fra, tror det var på sin plass. De utsagnene var virkelig over kanten og vel så det. De var like subtile som å få en flat hånd mot ansiktet... Får håpe at han forstår at han må gi seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...