Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Påtrengende (pule)venn. Gjøre det slutt?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har ei venninne som jeg ble kjent med for en liten stund siden igjennom mellom en felles venninne som tydeligvis ville bli Kirsten Giftekniv.

 

Jeg fortalte henne med en gang at et forhold er uaktuelt, men ja, kan da ha et seksuelt vennskap. Noe hun syntes hørtes greit ut.

 

Hun ble litt påtrengende i starten, men vi hadde ikke sex. Enten var det jeg, eller hun som var hinderet, men ja, i gårkveld så var hun her og vi gjorde det. Helt greit. Problemet er at jeg nesten måtte dytte henne ut døra (noe som også har vært tilfellet før), og får nå jævla mye sære meldinger. Som f.eks "god morgen, pus."

 

Jeg er så absolutt ikke interessert i noe forhold, men jeg blir litt freaket ut av at det allerede virker som om hun tror det er noe spesielt mellom oss.

 

Så ja, jeg synes hun virker litt påtrengende og rar. Jeg har allerede sagt hva jeg vil, så hun kan ikke klage på det. Men jeg lurer nå litt på om jeg bare bør kjøre på, eller om jeg bør tenke på følelsene hennes (siden hun virker litt freaky-attracted to me nå) og kanskje bare slutte av nå så hun ikke faller skikkelig og ting blir komplisert.

 

Fuck. Og dette kun etter et ligg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke sikkert det er slik for alle jenter, men for mange jenter er slike ting tett knyttet til følelser. Jeg vet at det er slik for min egen del, men så ville ikke jeg hatt "pulevenn" heller da, så :)

 

Dersom man skal være pulevenner, så må vel det være enighet om det på forhånd og begge må akseptere at det er slik... For min egen del hadde jeg ikke klart det, det vet jeg om meg selv.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar

Hvordan tok hun det? Slik jeg tolker teksten din, så virker det som hun har vært interessert i noe mer. Det kan hende hun så på det som skjedde i går som håp for at du også ønsket mer? Sikkert like greit å kutte ut nå, selv om hun kanskje ble såret så er det bedre enn å gi falske forhåpninger.

 

Virket da ihvertfall som at hun tok det ålreit. Hun sa hun bare var litt forvirra, men at hun også egentlig ville det samme som meg. Jeg sa at vi i hvertfall kan ta å vente litt og se ann, før vi fortsetter med noe slikt.

Lenke til kommentar

Fuck dat shit!

Er du i området og har andre knulle-venner enn meg?
This betrayal shall not go unpunished!



..... Bra du sa fra, er egentlig ikke så mye annet man kan gjøre.
Får bare håpe du ikke våkner opp en morgen, fastbundet i en seng hvor hun stirrer på deg og uttaler: "I'm your number one fan".

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar

Mange kvinner får følelser av å ha sex (det gjelder forøvrig for mange menn også om de får orgasme og så koser med dama etterpå) på grunn av hormoner som skilles ut. Og når en jente er sånn mot deg allerede før dere har hatt sex, så burde du vel kanskje skjønt at hun ikke akkurat passer som pulevenninne?

Jeg synes det er bra at du er ærlig med henne og sier at du ikke vil ha noe forhold forøvrig :)



Anonymous poster hash: 27d41...21a
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fuck.

 

I dag har det vært personalfest på et lite kjøpesenter, og hun jobber der. Der jobber også en annen venninne av meg, og fikk melding av henne i kveld om at hun snakka om meg.

 

Så, noen timer senere får jeg melding av henne personlig hvor hun sier at hun traff en kamerat av meg på byen.

 

 

Og altså, hun kjenner dem ikke. Men finner venner av meg og begynner å snakke om meg. Det er freaky, det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja vel, og hva så egentlig? Du må jo være litt opportunistisk å benytte deg av muligheten til å faktisk få deg en skikkelig lystpike, når hun virker så desp. Du kan jo sikkert får henne til å bryte sine egne grenser å gjøre mye for ekstraordinært når hun er så gira på deg.

 

Du spiller litt med å ser hvor det bærer. HUn vil jo uansett bli umulig å bli venn med når hun allerede viser at hun har følelser, så ditche henne må du til slutt gjøre, så å bare droppe å ha sex er jo direkte sløs om du skal fortsette å ha henne i omgangskretsen videre.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...