Gå til innhold

Nå kan du lese Gamer.no uten annonser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det forresten sånn at etter gratismåneden så betaler man 29kr i måneden etterpå? Og hvor lenge varer det?

 

Ja, starter du prøvemåneden din før 1. november vil du ha en fast pris på 29 kroner i måneden. Rent teknisk er det lagt inn i systemet at du alltid skal ha en rabatt på 10 kr under vanlig pris.

Endret av SiR0
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Helvete i faen!

Så, gamer skal la deg lese helt gratis dersom en velger det. Mens hardware.no gjør alt de kan for å stoppe folk med ad block.
Jaja, + 1 til gamer for det i alle fall.

 

Tviler på det. Det kommer nok til å komme artikler som er "ekstra" som på Hardware...

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Synes dette er et bra tilbud egentlig, det sier seg selv at ihvertfall steder som hw.no og gamer.no har mange brukere som har installert adblock, og når det koster 300 kroner i året for å lese og støtte de slik at de ikke går under så er det ganske så greit. Nå er jeg fullstendig klar over at tek.no-nettverket er eid av Edda Media (elns.), men om de går med underskudd over en periode så blir de nok lagt ned uansett.

Lenke til kommentar

Tror ikke jeg gidder dette. 29 pr mnd er ikke mye, det er mer prinsippet. De skal plutselig ha penger for noe som har vært gratis i mange år. Jeg sier nei. Dessuten er det sikkert mer reklame enn artikkel på sidene.

 

Har foretrukket pressfire i alle år uansett, så da var jo egentlig saken grei, har allerede tatt vekk gamer fra bokmerkelinja. Ingen kompromisser her, dessverre ;)

Lenke til kommentar

Jeg syns dessverre ikke innholdet i TEK-nettverket er godt nok for en betalingsmur på 30-40kroner i mnd. Det kan også hende jeg ikke bruker det nok til å rettferdiggjøre prisen sammenlignet med andre betalingstjenester, litt vanskelig å si. Uansett, jeg kommer nok ikke til å betale for det med det første og reklame er enda verre, så da logger jeg ut etter over 10år her på bruket.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Men det eksisterer ingen tvang. Det er ganske naturleg at dei med reklameallergi får fnatt når ein no blir "tvungen" til å ha reklame i bakgrunnen, men det er jo ikkje mindre tåpeleg av den grunn.

Personlig så føler jeg meg ikke så fryktelig tvunget til å se reklame, men reklama er nå, i motsetning til før, såpass påtrengende at jeg føler jeg blir veldig insisterende ledet mot betalingstjenesten. Endret av reversfaen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...