Gå til innhold

Star Wars - A New Era


AnjoEntertainment

Anbefalte innlegg

Som enkelte her sikkert har fått med seg med mine uttalige poster (sist postet; Breaking Bad tribute), så er jeg en filmredigerer og har drevet med dette i overkant av fem år - spesialiserer meg i trailere og tributes.

Denne gang har jeg laget en høyt actionspekket og nostalgisk tribute til Star Wars som nå har vært (med hovedfokus på originalene), og oppladningen til en ny æra som kommer nå i 2015 med splitter nye filmer.

Se videoen her!

For maksimalt utbytte av de redigerende evner som har vært i spill, må jeg påpeke at denne videoen bør vises i Full HD og med god lyd.

Håper den faller i god smak! smile.gif

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg regner med at du ønsker tilbakemeldinger her. Isåfall har jeg ikke noe i mot en rask klipperytme. Jeg synes det er kult hvordan du klipper dialog opp mot hverandre, karakterer i sin yngre og eldre fase og andre kontraster. Valg av musikk og stil er jeg nødvendigvis ikke enig i, men det er selvsagt et bevisst valg av deg og det skal jeg respektere.

Jeg synes det derimot blir litt forstyrrende når du er flink til å klippe til musikken i flere deler av videoen, men i andre er det ikke det i det hele tatt. Når den pulserende trommerytmen fyller lydbildet, så blir klippene som ikke er i den samme rytmen, veldig ødeleggende.

Ta f.eks. på 01:10 i den videoen. Du har et normalt tempo på musikken, før det plutselig kommer tre klipp i rasende fart, av et romfartøy, så et klipp fra Episode III og så et raskt klipp av Death Stars eksplosjon.
Men rett etter dette klipper du mer riktig i forhold til rytmen, med shotet av Anakin, Darth Vader og Princess Amidala.
Men igjen, kort tid etter det, så bommer "kuttet" på eneren eller treeren (basstrommen og skarptrommen).

Som sagt, det skjer noen ganger. F.eks. på 02:16.
Som regel treffer du det, som jeg ser gjennom hele videoen. Ville tipset om å gjøre enda mer detaljarbeid på dette feltet.


Titlecards. Jeg så to steder i videoen hvor du hadde en liten titlecard. Og på slutten hvor du krediterer deg selv.
Dette er et svakt punkt ved videoen. Hvis du ønsker å ha med de to titlecardsene (rett meg om det var flere. Jeg så to i videoen), så vil jeg anbefale å la det se litt proffere ut. Du viser at du kjenner til klippefeltet, så det er synd at de titlecardsene lyser skikkelig iMovie ut av. Slett den "glowen" bak bokstavene. Hva med å bruke samme font og farge som i "A long time ago, in a galaxy far, far away"? Og ikke noe flash av bokstavene eller noe. Bare ren sort bakgrunn. Teksten kan ekspandere, slik det gjør i denne videoen. Det funker.

Vær også konsistent med fontbruken. Nå er det tre fonter her i videoen. Det trengs bare en.

Jeg håper du bare fortsetter og jobber med å stadig forbedre deg :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...