Gå til innhold

Står djevelens herredømme for fall?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Spillet er gratis å laste ned og spille, men hvor utviklerne håper å tjene penger på salg av gjenstander og andre ting.

 

Her bør det nevnes at alt som selges er kosmetisk og/eller har ingen betydning på hvor mektig spillerne er. Det finnes ingen snarveier til makt i deres butikk, noe som gjør at spillet utmerker seg i positiv forstand

 

For å sitere utvikleren:

"We never intend to charge for content or access to the released game. In order to fund the development and continued expansion of Path of Exile, we offer a range of ethical microtransactions that allow you to distinguish yourself in the world of Wraeclast without receiving any gameplay advantage. We are completely opposed to the concept of "pay-to-win"."
En annen ting som bør presiseres er at markedsplassen er IKKE et auksjonshus ala diablo 3, men heller et sted du kan vise frem tingenedu vil bytte bort. Du vil ikke sette en pris på tingen, og andre kan ikke kjøpe den mens du er offline, kun kikke. Kanskje enda viktigere er det å nevne at dette vil ikke komme i versjon 1.0, men på et senere tidspunkt.
Kilde: http://au.gamespot.com/shows/now-playing/?event=path-of-exile-2-20131004 (Han snakker om public stash tabs ca 30 minutter uti intervjuet)
Endret av KAS
Lenke til kommentar

Jeg rundet Normal-vanskelighetsgraden med min Maurader i Path of Exile for en stund tilbake i tid. Jeg stoppet å spille i Act 2 på Cruel, ettersom ting ble skummelt vanskelig med mine begrensede evner i Dungeon-Crawler spill.

 

Jeg ser derimot frem til å spille dette igjen når fullversjonen kommer, og begynne med en ny character. Det har nok skjedd en hel del i dette spillet på et halvt år, og endgame'n i Act 3 har jeg ventet på en hel stund nå.

 

Konge at Path of Exile blir å finne på Steam når det lanseres ;-)

Lenke til kommentar

Dytt hele dette spillet inn i motoren til d3 så ville jeg vært fornøyd. Er i mine øyne uansett det beste spillet for de som ønsker arvtageren til diablo 2.

 

Hvordan er balanseringen mellom ranged og melee nå? Sluttet å spille for mange måneder siden og da var dette et av ankepunktene mine. Blir nok uansett å starte i en av de nye ligaene når oppdateringen kommer.

Lenke til kommentar

Konge at Path of Exile blir å finne på Steam når det lanseres ;-)

 

Det er vel ikke et krav at man har steam? Har spilt det siden før open beta, og vil helst slippe å avinstallere nå.

 

Meget bra spill, men det skal godt gjøres å dytte Diablo ned fra tronen. Selv om det skulle klare det, vil Diasblo dytte PoE ned igjen med en expansion og null AH. Deretter blir det vel Diablo 4, og helvete (hihi) er igang igjen. Selv foretrekker jeg Marvel Heroes uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er vel ikke et krav at man har steam? Har spilt det siden før open beta, og vil helst slippe å avinstallere nå.

 

Så om spillet hadde kommet ut på steam også, så hadde du altså avinstallert det?

 

Fantastisk tankegang. Spiller vel heller ikke noe som kommer på origin eller noen av konsollene, som også er lukkede plattformer? Er ikke noe stor fan av DRM selv, men steam er da vitterlig langt bedre en mange av alternativene som har blitt tvunget på oss over årenes løp.

 

Som flere har nevnt tidligere, PoE den ekte oppfølgeren til D2 :)

Lenke til kommentar

Spillet har vært ute lenge, og jeg synes det er noe av et beste som er kommet i ARPG-sjangeren. Men ja, om Steam blir tvang sletter jeg hele greia.

 

Og nei, PoE har ingenting med Diablo å gjøre. Det er ikke engang laget av de samme folkene. Marvel Heroes er laget av David Brevik, en av hovedfolkene bak Diablo, og en av de tre som startet Blizzard North i første omgang. De andre to startet Runic Games, og har gitt oss glimrende spill som Torchlight-serien. Vil heller påstå Torchlight er det nærmeste man kommer en 'ekte' oppfølger til Diablo. Om vi da er så idiot av man ser bort fra det glimrende Diablo 3, så klart.

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Jeg skjønner bare ikke hvordan PoE kan være en oppfølger til et spill det ikke har noen som helst kobling til på noen som helst måte. Du kan like gjerne si Call of Duty er en oppfølger til Doom. Begge er jo FPSer. Bare fordi PoE er et glimrende spill, betyr det ikke at det er en oppfølger til noe som helst. Folk med IQ større en skostørrelsen burde forstå det. Men kanskje nettopp det er problemet her...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fra tidligere av føltes melee-combat i PoE hakket for underpowered kontra ranged-combat. Jeg håper at melee-combat nå har fått seg et par buffs.

 

Men fytti Normal i Diablo 3 var barnemat i forhold til Normal i PoE; Normal i PoE føltes mer som Diablo 3s Hell-vanskelighetsgrad på Act 3 i PoE.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...