Gå til innhold

SimCity-utviklerne ønsker å legge til rette for modding (Mac, Windows)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mistet lysten på å spille spillet etter at det bare ble ett slit å ha en fungerende by. Kansje modding vil gjøre spillet bedre? Hvem vet..håper værtfall på det.

 

Ellers føler jeg det er irriterende at Maxis skal ha tilbakemelding fra folk om modding, og ikke gir noen tilbakemeldinger på klagene til folk, som småe kart, bugs og ingen mulighet til å forandre landsskapet.

Lenke til kommentar

Tja, spillet er bra det. De fleste problemene er fikset...

 

Det morsomme er at om de hadde kalt det SimCity Online eller SimCity MMO, hadde neppe noen som helst klaget over at det måtte være online.

 

Anyway, har ikke spilt det siden launch av en enkel grunn: Jeg vil bygge en by, ikke et lite nabolag. Om byene blir minst tre, fire ganger større enn de var ved launch kommer jeg tilbake og blir boende i SimCity noen måneder. Men frem til da er jeg nok ikke interessert. Hvorfor bygge et nabolag man blir ferdig med på noen timer, og så sitte i lang tid og finjustere det? Det er jo byggingen som er morsom.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Eller de kan faktisk slippe "Simcity 4 real offline!" .

Som andre her påpeker er det utrolig kjipt at :

 

*Byene er såpass småe.

*Online kravet. Her bør man ha tillat at spillerne koblet seg til og bekreftet at spillet var kjøpt og betalt for, så kan man spille så mye man vil offline minus lagre i nettskyen, med mindre man kobler seg til på nytt online.

Lenke til kommentar

For min del er ikke online kravet ekstremt problematisk, men det hadde ikke vært en ulempe om det ble fjernet for å si det sånn.

 

Da er det ekstremt mye verre at selve spillet ikke er optimalt. Tror de la alt for mye vekt på at man skulle bygge flere byer, alene eller med andre, og dele på resurser og tjenester. Det er ganske problematisk for en by å kjøre fult belegg med politi, brannvesen, sykehus, osv. alene.

 

Oppdelingen er også lettere om man spiller alene slik at man kan finjustere hver by til spesifikke formål. I MP games ser jeg imidlertid at folk ikke nødvendigvis bygger etter hva som er best for fellesskapet. Det som skulle være en gruveby blir fort en dårlig kombinasjon av alt mulig rart, for denne spilleren vil også ha flotte skyskrapere med rike folk og diverse.

 

Kunne tenke meg en blanding av Cities XL og SimCity egentlig. Uten alt for mye vekt på andre spillere om man ikke ønsker dette.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...