Gå til innhold

Agents of S.H.I.E.L.D. - Generell Diskusjon - (USA-sendetid) - (Spoilere fra tegneseriene i spoilertags)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sikkert trygt å si nå at du bør se Cap America 2 for å vite hvor Nick dro. ;) Kort sagt har han jobbet undercover siden Cap America 2, og han har nok tenkt å fortsette med det. Dette igjen kan i teorien bety at han ikke vil være med i Avengers 2 (tvilsomt), men det kan også bety at vi får en spin-off med ham basert på Nick Fury: Secret War. (kort sagt: Noen tullinger finansierer en gruppe superhelter via avansert teknologi (gravitonium?), han gir blaffen i Shield (han er undercover allerde), gjør Maria Hill til sjefen av Shield (ikke helt som i AoS, men nært nok) og så videre. En del ting må de endre, da folk som Spider-man, Wolverine og Dr. Doom er viktige i tegneserien. Det kan også bli brukt som plott for Cap America 3. (men alt dette er bare spekulasjoner, så klart.)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Når det gjelder filmer har Sony Spider-man, 20th Century Fox har Fantastic Four og de fleste fra X-Men. Men samtidig har Marvel også rett til å bruke noen fra X-Men, som f.eks Quicksilver og Scarlet Witch. Men Marvel har ikke rettighetene til ordet mutant, så selv om både Quicksilver og Scarlet Witch vil være med i Avengers 2 kan de ikke kalles mutanter der.

 

Ikke sikker på hvordan det er med tv-serier, men tror det er andre rettigheter der. Spider-man kommer neppe til å dukke opp i AoS, men han kan dukke opp i tegnefilmer/serier, antar jeg.

Lenke til kommentar

Marvel er eid av Disney. Gjort det i et par år nå.

 

Marvel eier ikke

 

Spider-Man relaterte karakterer (Sinester Six, Vennom)
Fantasic Four relaterte karakterer (Silver Surfer, Galactus, Skrulls)
X-Men/Mutanter (men som sagt deler de rettigheter på Quicksilver og Scarlet Witch, på grunn av de har en fyldigere historie som Avengers enn X-Men karakterer).
Deadpool
Man-Thing (selv om

 

Marvel eier

 

The Punisher
Blade
Daredevil
Luke Cage
Jessica Jones
Ghost Rider (av en eller annen grunn veldig fort fra Sony)
The Defenders

Avengers, Iron Man og alt sånt. Black Panther, S.H.I.E.L.D., Dr. Strange, Secret Avengers, Guardians of The Galaxy, Moon Knight o.s.v.

Namor

 

Allerede starta smått rykter om en Midnight Sons-serie etter The Defenders på Netflix med Blade, Morbius og Werewolf By Night som medlemmer ettersom Disney allerede har brukt betydelige summer på etablere produksjon på seriene til Netflix i New York City.

Lenke til kommentar

Nick Cage sa seg lei på filmene og den siste floppa virkelig, så Sony solgte nok bare rettighetene til Marvel til en sum som ikke var for stor for Marvel og liten for Sony.

 

Mye bedre om Marvel bare rebooter Ghost Rider og Blade for TV, spesielt nå som David S. Goyer ikke for tatt de klissete fingra sine på Blade.

Lenke til kommentar

Det er Kevin Feige som styrer Marvel på film, Jeph Loeb og Dan Buckley på TV. Så Marvel Studios styrer hovedsakelig på eget plan, men Disney trår til og kan endre ting om de vil.

 

Avtalene med Netflix var både Marvel TV og Disney som fikk til. ABC som sender Agents of S.H.I.E.L.D. og kommende Agent Carter eier av Disney, så alt penger går tilbake til Disney igjennom ABC.

Lenke til kommentar

Hvor mye bestemmer og involverer Disney seg i Marvel?

Er det mer som et partnerskap eller er det Disney som drar i alle trådene med tanke på produksjon og utvikling?

Disney eier både Marvel, Star Wars og Indiana Jones, men det er nok i hovedsak bare som partnerskap. Hele bølgen med Marvel-filmer, tv-serier, Netflix-serier osv startet for alvor med Iron Man, og Disney kjøpte Marvel året etter. Dermed er alle filmene fra Iron Man 2 og utover teknisk sett Disney-filmer. :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Sesong 2 får premiere 23. september på ABC.

 

Daredevil som jeg er egentlig mye mer gira på i Marvel-universet på TV kommer visstnok i mars-april området på Netflix. Solide castinger så langt imed Charlie Cox som Matt/Daredevil, Vincent D'onofrio som Kingpin/Wilson Fisk, Elden Henson som Foggy Nelson og Rosaria Dawson som trolig en night nurse.

 

Steven DeKnight som skapte Spartacus og har vært produsent på serier som Buffy er sjefsprodusent med Drew Goddard (Buffy, Cabin In The Woods) med på manuset for de to første episodene. Veldig spent på sluttresultatet.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Det er fordi de har felles panel på Comic-Con denne uka.

 

I tillegg til at Agent Carter er søsterserien til Agents of S.H.I.E.L.D. og pausefyllet til serien. Seriene vil kanskje ha noen connections bortsett fra the obvious, men de blir på downlow vil jeg tro.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Det vet da alle. Poenget er at de ikke har noe med hverandre å gjøre i historien osv. Så vidt jeg har fått med meg vil Agent Carter handle om hvordan hun blir med i SHIELD, eller noe sånt etter at Cap America forsvant. Hun vil ikke akkurat dukke opp i nåtid. Er jo også bare åtte episoder, så de har ikke all verdens tid til å blande de to seriene. Om hun dukker opp i nåtid er det som en gammel dame, som i f.eks Cap America 2.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Ja? Agent Carter foregår i 1946. AoS er i nåtid. De har dermed ingenting med hverandre å gjøre. Den eneste sammenhengen er at begge dreier seg om S.H.I.E.L.D., men det blir jo som å si AoS er direkte knyttet til Thor-filmene fordi Coulson var i Avengers og Lady Sif var i en episode av AoS. Tror det er du som misforsto hva jeg sa.

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...