Gå til innhold

Hoppet fra en trygg jobb ? satser alt på blogger


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trond er 49 år og jeg er 53, og vi har gjort en del ting i løpet av livet. «Eldre arbeidstaker» sier du? Ja, men med alderen følger også erfaring.

 

Med alder virker det også som om stahet, arroganse, og dumskap slår inn mellom en 47-50 til 60-65 åra.

Var da ekstremt med negativitet... det slår definitivt inn for noen rundt den tiden men det er stort sett fordi de ikke holder følge med tiden og blir mer og mer irrelevante.

Disse virker som langt mer oppegående personer, som også har laget websider i et par år hvilket er svært uvanlig for noen på deres alder og for å attpåtil ha baller nok til å starte for seg selv så er de skyldige i noe sånn det kommer fra fra artikkelene så er de nok skyldige i det motsatte av det du beskriver.

Endret av Myque
  • Liker 1
Lenke til kommentar

...

Kudos til de som startet firma og driver med det de gjør - men at hardware.no bruker spalteplass på noe som er så vanlig som å lage kaffe - er ikke noe annet enn tekstreklame. En slik artikkel kunne man skrive om X-antall andre lignende sjapper i Norge.

 

Eller så kunne man brukt spalteplass for å fortelle om folk som faktisk driver utvikling.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fælt så mye negativitet det var her på en mandags morgen :O

 

Det er mange firmaer som reparerer bil, det er mange privatpersoner som reparerer bil. Men det stopper ikke nye bilmekanikerfirmaer å starte opp. Er det ikke bare bra at vi får noen med kompetanse på området til å mekke sider for bedrifter? Trengs alltids flere.

 

Mekke sider er vel å dra det litt langt. Her er det brukt wordpress som grunnpillar. Hadde de utviklet et eget backend så hadde jeg forstått spalteplassen, men å bruke noe så grunnleggende som wordpress fortjener ikke spalteplass på hw.no. For å følge ditt eksempel med bilmekaniker så blir dette som å skrive om kantineansatte som smører smør på brødskiva, mens det er bakeren som har bakt brødet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dersom det er WordPress som benyttes, så er det ikke akkurat "banebrytende", men man skal være forsiktig før man dømmer dette selskapet nord og ned.

Produktet de selger er i følge dem selv mer enn bare en statisk side som kan oppdateres av brukeren med innlegg. Vi vet utfra det som står her lite om hva dette produktet konkret består av.

Det er nok mange tjenester de kan tilby en bedrift som går utover kun det å sette opp en enkel blogg. Drift, annonsører, kommunikasjon, opplæring/coaching etc.

Uten å vite det vil jeg tro man må se på deres produkt som mer en totalpakke enn kun en enkel blogg.

Endret av Nuffern
Lenke til kommentar

Det er jeg som er Gaute Holmin.

 

Jeg vil bare poengtere en ting:

 

Nettcoach har aldri hatt oppdrag for Anita Krohn Traaseth. Jeg har kun bistått henne med enkelte tekniske ting før selskapet Nettcoach ble startet opp, ellers er hun "self-made-woman".

 

Fint om artikkelforfatteren kan rette opp dette.

 

Ellers hjelper Nettcoach med mye mer enn bare å installere Wordpress, det er den minste delen av oppdraget. Nettcoach hjelper med foto, visuelt, redaksjonelt, rådgivning osv... det er innholdet vi hjelper til med å bli bedre, det tekniske rundt plattform er bare grunnpilaren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...