Gå til innhold

Folk som ikke ser på TV


Hexafix

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har en smart-tv som ikke er tilkoblet tv nettet. Bruker den til netflix, ted-talks, spotify, youtube og streaming fra pcen for det meste.

 

Bor i en studenthybel, så det er ikke mer bry enn å kjøpe et adapter for å koble den til tv-nettet, men føler ikke at det er verdt det. Et par grunner:

 

- Discovery har blitt en reality kanal.

 

- De Norske gratis kanalene har en så ekstrem mengde med reklame at selv de verste amerikanske kanalene blekner i forhold.

 

- MTV burde ikke ha rett til M'en i navnet sitt.

 

- History Channel bruker mer tid på bigfoot og auksjoner enn faktisk historie. De få skikkelige dokumentarene blir bare sendt på repeat.

 

 

En ren internettbasert tv er rett og slett en mye bedre og mer komplett løsning i mine øyne.

Billigere, bedre innhold, og null reklame! :wee:

 

Ett til pluss er at en smart-tv er genialt når det kommer til å få opp stemningen på vors.

Begynner med spotify, så kanskje noen morsomme videoer fra youtube for å bryte isen.

I tillegg kan folk streame video, musikk og bilder fra smartphones direkte til tv-en.

Blir god stemning av slikt kombinert med tilstrekkelige mengder alkohol!

 

Lenke til kommentar

Tv er kjedelig. Jeg føler jeg kaster bort tid på reklame og programmer som egentlig ikke er interesante

(det finnes unntak).

 

Har ikke hatt tv siden jeg flyttet hjemmefra(16 år siden), men det hender jeg ser en film nå og da (et par ganger i måneden).

 

Dokumentarer liker minst av alt - musikken og klippinga prøver alt for ofte å spille på mine følelser og jeg føler man lurer seg selv når man ser en dokumentar. Mulig man blir litt opplyst på emnet, men jeg tror alt for mange får en veldig subjektiv vinkling av hva enn de ser på.

Jeg foretrekker å lese rapporter om et spennende emne, fremfor dokumentarer.

Da ser du mye på film i forhold til meg fordi jeg ser på film ca 2-3 ganger i året og jeg syns at det er mer enn nok. Også er det jo alltid noen situasjoner som jeg ikke har noe valg.

 

Kunne egentlig tenke meg å lese rapporter selv men jeg vet ikke hvor jeg finner disse.

 

Det er egentlig ikke så ofte jeg ser dokumentarer selv. Jeg er veldig kresen men jeg ser bare på det som handler om mine største interessefelt.

Lenke til kommentar

Har ikke sett på TV på leeeenge. Sa opp abonnementet mitt på Canal Digital for et par måneder siden. Unntak er at jeg har sett på TV i selskap. Jeg klarer omtrent ikke å se på det da heller, på grunn av all reklamen som kommer hele tiden. Det aldri noe spennende der heller, mye deiligere med streaming tjenester og bukta :)

Lenke til kommentar

Altså, slik jeg og mange bruker datamaskin, så er jo den nye TVn, ja det er ikke like lange reklamer, men vi bruker oj forferdelig mye av fritiden på den :p

Ja, jeg bruker pc med internett fordi det er mer enthusiastisk enn å se på TV eller bare se på noe i det hele tatt bare for å få underholdning fordi man kanskje er tom i hodet men jeg har aldri hatt lyst til å sette meg ned foran en TV bare for å se på... Det spørs jo hvordan man bruker den da....

Endret av Hexafix
Lenke til kommentar

Hvis du har venner som velger deg ut i fra om du ser på TV eller ikke, så tror jeg ikke at du går glipp av noe særlig.

Hva mener du med at jeg ikke går glipp av noe særlig da??

Hvorfor se på tv når du kan filtrere ut all reklame og dass igjennom internettet? Alt som er på tv, er på nett + mer. Tv er for feite latsabber som jørgen foss og crewet hans.

Egentlig så tenker jeg mer på folk som ikke ser eller gjør noe bare for å få underholdning. Ikke folk som ser TV på datan i stedet. Det gjelder ikke.

Lenke til kommentar

Nei... du ser ikke på TV men du ser fortsatt på TV gjennom internett... Hva er poenget med å poste her da??

 

Når du sier TV, så tenker jeg en TV-skjerm med en tilkobling til en parabol eller en kabelpakke, der man abonnerer på en eller flere kanaler. Nei, jeg abonnerer ikke på noen kanaler, så jeg ser ikke på TV. Men jeg har en PC og en mobiltelefon der jeg ser en film eller en serie nå og da. Med din logikk så ser man på TV hvis man har en digitalklokke med LCD skjerm.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Når du sier TV, så tenker jeg en TV-skjerm med en tilkobling til en parabol eller en kabelpakke, der man abonnerer på en eller flere kanaler. Nei, jeg abonnerer ikke på noen kanaler, så jeg ser ikke på TV. Men jeg har en PC og en mobiltelefon der jeg ser en film eller en serie nå og da. Med din logikk så ser man på TV hvis man har en digitalklokke med LCD skjerm.

Beklager...

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Til dere som ikke ser på TV, eller film for den saks skyld. Kan dere lese subjektive tekster eller bøker (i den form at dere nyter det)?

 

Er forøvrig enig at det er mye dritt på på TV. Det meste på norsk TV er bare oppgulp av eldre opprukte konsepter der de desperate og pinlig konkurrerer om seere = reklameinntekter.

Lenke til kommentar

Jeg ser nesten aldri på TV. Hvorfor? Fordi det er så ufattelig dårlig og uinteressant materiale der. Eneste jeg likte litt var reality TV, de norske variantene der er ikke så verst ( de amerikanske er helt elendige fordi de redigerer alt total ihjel )

 

Vil noen ha en god forretningside? Start en ny TV kanal som går på nettet: Enormt stort marked - elendig konkurranse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...