Gå til innhold

Trenger en kjapp innføring i Killzone


Lykketrolling

Anbefalte innlegg

Kjøpte Killzone; Mercenary i dag, og siden det er det første Killzone-spillet jeg har prøvd kunne jeg trengt en kjapp innføring. Fikk noen ting forklart i starten, men en bedre forklaring hadde ikke vært så dumt. :)

 

Sånn jeg forsto det dreier det seg om en koloni på en annen planet som ville løsrive seg fra jorden, og i krigen som fulgte vant jorden. Helghast er dermed de overlevende fra kolonien som prøver å ta tilbake planten sin. Men hvorfor gjør dette dem til slemmingene? Blir det ikke noe av det samme som om England hadde vunnet krigen mellom Amerika og England, da Amerika ville løsrive seg? Om England hadde vunnet og amerikanerne hadde prøvd å ta tilbake hjemmet sitt, ville ikke det ha blitt mye av det samme? Så hvorfor er ikke amerikanerne slemmingene? Som sagt, trenger en del innføring her. Takk. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Leste raslt gjennom en del der, men skjønner det fortsatt ikke. :blush: Helghan kjøpte Vekta lovlig fra UCN (mest fordi UCN ikke hadde råd til å si nei), og prøvde senere å løsrive seg - noe de klarte. Men deretter kom idiotene fra ISA og angrep dem fordi Helghastene var for mektige, bare for å utnytte dem da de tapte krigen? Da er jo ISA minst like ille om Helghast? Er nok mye som skjedde etter det første spillet jeg ikke aner (leste ikke så langt), men det er jo bare etterdønninger etter den første krigen. Hvis Helghast først er blitt de slemme, vil det nok mye til for å gjøre dem snille. Det jeg ikke skjønner er hvorfor de er regnet som de slemme i første omgang. Men nuvel, får vel spille gjennom Mercenary og se om det er noe for meg. ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...